manifestació 14 octubre

Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Els sindicats convocants han augurat una «aturada significativa», tot i que CCOO i UGT no s'hi sumaran

Els sindicats independentistes Intersindical CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya han llançat aquest dimarts una crida a vaga general per al pròxim 18 d'octubre per «recuperar els drets civils i les llibertats». Les dues entitats han pronosticat una «aturada significativa del teixit industrial» català, tot i que els sindicats amb més afiliats a Catalunya, CCOO i UGT, no tenen previst sumar-s'hi. 

Vaga general a Catalunya i manifestació a Barcelona

Aquest dimarts 15 d'octubre, tant Intersindical CSC com Intersindical Alternativa de Catalunya han comunicat en una roda de premsa la convocatòria de  vaga general i tenen previst que la jornada comenci amb piquets informatius que continuaran al llarg del matí i a les cinc de la tarda es durà a terme una manifestació a Barcelona.

La manifestació de Barcelona començarà als Jardinets de Gràcia i recorrerà tot el Passeig de Gràcia fins a arribar a la Gran Via, per convergir amb les Marxes per la Llibertat i així demostrar el seu rebuig contra la sentència del procés. Cal destacar que, metre que l'ANC sí que ha mostrat el seu suport a aquesta convocatòria, ni CCOO ni UGT preveuen participar-hi.

També et pot interessar...