El Cerdanyola festejant el passi a la final

Cerdanyola-Telecable, la final de la Copa de la Reina

El Cerdanyola es converteix en la revelació de la Copa classificant-se per la final guanyant el Voltregà mentre que el Telecable no té pietat del Vila-sana i el goleja

El Cerdanyola s'ha convertit en la revelació del torneig femení | Luis Velasco – RFEP

La Copa de la Reina ja té final definida. Diumenge a les 15.00 hores el Cerdanyola s’enfrontarà al Telecable després de les dues semifinals disputades aquest dissabte al Pavelló Olímpic de Reus. El Cerdanyola, que ja havia donat la sorpresa eliminant el Manlleu als quarts de final, s’ha desfet del Voltregà després d’imposar-se en la tanda de penals després d’acabar els 50 minuts de partit i els deu de les dues parts de la pròrroga amb empat (4-4).

Remuntada del Cerdanyola

Les noies dirigides per Carles Marín han hagut de tirar d’èpica per classificar-se. L’inici del matx ha estat pèssim després d’encaixar tres gols en els primers set minuts de partit. Romero, Tarrida i Gutiérrez feien en el minut 4, 5 i 7 un contundent 3 a 0 en el marcador. Xicota, amb dos gols en el final del primer temps i l’inici del segon situava un ajustat 3 a 2 que Tarrida maquillaria amb el 4 a 2 ràpidament. Solé, en el minut 34, feia el 4 a 3 i Laia Pera, quan faltaven 34 segons per al final, forçava la pròrroga. Durant el temps extra no s’ha mogut el marcador i en la tanda de penals, les jugadores del Cerdanyola Julia Canal i Gemma Solé aconseguien batre Teresa Bernardas (Voltregà) per endur-se el triomf i el bitllet per a la final.

El Telecable, celebrant un dels gols
El Telecable ha certificat el seu bitllet per a la final amb més contundència que el Cerdanyola | Luis Velasco – RFEP

El Telecable, sense pietat del Gijón

Molt menys igualada ha estat la segona semifinal de la Copa de la Reina on el Telecable asturià ha golejat per 0 a 6 al Vila-sana de la vendrellenca Anna Ferrer. Corria el minut 7 quan Natasha Lee feia el 0 a 1, diana que seria ampliada abans del descans per Marta González. En el primer minut de la represa, Lee tornava a marcar per encarrilar el triomf i Sara González (minut 40), Marta González (minut 42) i Maria Sanjurjo (minut 44) sentenciaven la golejada que classifica el conjunt de Gijón per a la gran final de diumenge a les 15.00 hores.