Judith Corachán, guanyadora del Challenge Salou 2019

La prova va comptar amb 1.050 participants d'una quarantena de països diferents

Corachán i Heemeryck campions d'un Challenge Salou que es consolida internacionalment | cedida

Aquest diumenge, 7 d'abril, Salou va acollir la cinquena edició del Challenge Salou, una cursa de triatló que va comptar amb 1.050 participants d'una quarantena de països diferents. En les seves respectives categories, Judith Corachán i Pieter Heemeryck van ser els grans triomfadors d'una prova que es consolida any rere any en el calendari  internacional.

D'aquesta manera,  la triatleta del Prat de Llobregat, es va coronar vencedora de la categoria femenina per segon any consecutiu, amb un temps de 04:16:58; seguida de l'atleta alemanya Daniela Bleymehl (04:18:38) i la britànica Emma Pallent (04:20:04), que la van acompanyar al podi en segona i tercera posició.

En categoria masculina, el guanyador va ser el belga Pieter Heemeryck, que es va imposar a  la prova  amb un temps de 03:46:40. Darrere seu, van arribar Pablo Dapena (03:48:02), que ha repetit el segon lloc que també havia aconseguit l'any passat, i el jove britànic Thomas Davis (03:49:19).

D'altra banda, en la categoria SHORT, el podi femení el va encapçalar Marjolaine Pierre, seguida d'Isabel Gómez i Ana Martínez; mentre que en categoria masculina, els triomfadors van ser Adrián Muñoz, Martin Iraizoz i Adrián Ivars, en primer, segon i tercer lloc respectivament.

Pieter Heemeryck, guanyador del Challenge Salou 2019
Pieter Heemeryck, guanyador del Challenge Salou 2019 | cedida

The Festival, activitats per a tots els públics

El Challenge Salou 2019 va transcendir la mateixa prova atlètica, consolidant tot un cap de setmana d'activitats familiars i proves més assequibles relacionades amb aquesta disciplina d'exigència extrema.

D'aquesta manera, l'anomenat 'The Festival' va oferir l'oportunitat de conèixer els millors triatletes de la prova, participar en un 'Breakfast Run, la Junior Challenge, la Pasta Party i la Challenge Woman; a més d'una exposició d'accés lliure relacionada amb el triatló.

Salou
Corachán i Heemeryck campions d'un Challenge Salou que es consolida internacionalment | cedida