YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Corea del Sud registra la xifra més gran de nous contagiats després de 2 mesos

És la xifra diària més gran de contagis registrada en 49 dies

Un voluntari de Proactiva Open Armas realitza un test ràpid de Covid-19 a un treballador sanitari de la residència geriàtrica Redós de Sant Pere de Ribes, al Garraf, el 30 d'abril del 2020
S'han detectat un total de 40 nous contagis, 37 d'ells s'han produït a l'interior del país | CatalunyaDiari

Tot coincidint amb l'inici d'una nova fase, el retorn dels alumnes a les escoles, Corea del Sud ha registrat 40 nous casos de coronavirus aquest dimecres. Es tracta de la xifra més gran de contagis en gairebé dos mesos. D'aquests 40 contagis, 37 són infeccions produïdes a l'interior del país mentre que els 3 restants són casos 'importats', segons informa el Centre pel Control i la Prevenció de Malalties Contagioses de Corea (KCDC).

Una dona arribada de la ciutat xinesa de Wuhan va ser el primer cas de Covid-19 que va registrar Corea del Sud el passat 20 de gener. Des d'aleshores hi ha hagut 11.265 persones infectades i 269 morts. Segons els plans oficials, si els casos diaris superessin els 50 el govern de Seül es veuria obligat a aplicar noves mesures restrictives per evitar contactes personals. 

La xifra més gran de contagiats dels últims 49 dies

Fins ara, el saldo diari de contagis havia baixat fins als 2 casos, és per això que els 40 nous infectats, la xifra més gran registrada aquests últims 49 dies, ha generat molta preocupació entre les autoritats que temen que es produeixi un repunt del virus.

Molts dels casos detectats recentment estan relacionats amb el brot que es va detectar a la zona de Seül, coneguda per la seva vida nocturna, després que un home que estava infectada freqüentés diversos bars i clubs la nit del 6 de maig.

Aquesta xifra es coneix el mateix dia que nous graus d'ensenyament secundari i elemental reprenen les classes després que els alumnes d'últim any de batxillerat tornessin a les aules el passat 20 de maig. La tornada gradual dels estudiants s'allargarà fins al 8 de juny però es podria allargar, ja que algunes escoles s'han vist obligades a tancar les seves portes després de detectar casos de contagis.


Comentaris

envia el comentari