Coronavirus dimecres: Segueixen pujant els morts i els nous contagis

Les xifres totals tornen a patir canvis com en els dos dies anteriors

Minut de silenci per les víctimes de l'coronavirus al Senat encapçalat per la presidenta, Pilar Llop
Nou balanç de dades del coronavirus a Espanya el dia en què s'ha iniciat el dol oficial | Catalunya Diari

Espanya es troba des de la passada mitjanit de dol oficial per les víctimes causades pel coronavirus. Amb les banderes a mig pal i en el dia en què s'ha guardat un minut de silenci pels morts, el ministeri de Sanitat ha facilitat un nou balanç sobre el nombre de casos diagnosticats de Covid-19 i el nombre de morts provocats pel virus.

Com ve passant des de dilluns passat, s'han ofert les xifres de morts que s'han pogut identificar amb data de defunció en els darrers 7 dies i una nova revisió del total de morts. Després de les 35 defuncions notificades ahir, avui s'ha produït un lleuger augment i s'han comptabilitzat 39morts. La xifra total, però, se situa en 27.118, un augment de només una mort respecte de les 27.117 reflectides fins ahir.

Pel que fa als positius detectats en les últimes 24 hores, s'ha produït un lleuger augment respecte d'ahir. En total, s'han notificat 231 mentre que aquest dimarts eren 194 els nous casos. El total de persones confirmades amb coronavirus s'ha incrementat fins a les 236.759, 510 més que en l'últim balanç publicat.


Comentaris

envia el comentari