Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'El Corte Inglés

El Corte Inglés avisa els seus clients d'un canvi important amb els seus descomptes

Ja estem al març i encara hi ha clients d'El Corte Inglés que no se n'han assabentat

El Corte Inglés anunciava canvis molt importants per als seus clients principals des de l'any passat. Aquests van entrar en vigor l'1 de gener de 2023. No obstant això, som al març i hi ha clients que encara no se n'han assabentat.

Potser és perquè no han tornat a passar pel centre comercial. No obstant això, ho haurien de saber i aquí explicarem tots els detalls de la nova mesura que afecta les vostres targetes comercials.

El Corte Inglés canvia les targetes comercials

Les antigues targetes van deixar de funcionar el 31 de desembre de l'any passat. Aquesta mesura ja feia mesos que l'anunciaven i que es podia adquirir gratuïtament als punts d'informació del centre comercial.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Les seves raons va tenir El Corte Inglés i així ho han explicat. «Des de Financiera El Corte Inglés t'informem que, per donar compliment al que disposa la Llei de Serveis de Pagament, a partir de l'1 de gener de 2023 no es podrà utilitzar la targeta de compra El Corte Inglés actual com a mitjà de pagament».

Imatge de l'antiga targeta d'El Corte Inglés
Aquesta és l'antiga targeta d'El Corte Inglés, que va deixar de ser vàlida el passat 31 de desembre | Catalunya Diari

La imatge de la targeta és totalment diferent. L'antiga tenia molts logos d'El Corte Inglés dibuixats amb nom, cognoms i número de la targeta. Tot i això, la nova és molt millor estèticament parlant, ja que és blanca, només porta el logo una vegada i alhora el logo de Mastercard.

A més, la nova targeta d'El Corte Inglés no té banda magnètica, sinó que funciona per microxip. Per tant, els canvis són força notables. Tot i això, no són els únics.

El canvi principal de la targeta és que la nova ja no es podrà fer servir amb descomptes a Repsol, Campsa, Petronor i Bip&Drive. A l'antiga sí que es podia, atès que tenien un acord signat amb aquestes empreses.

Tot i això, no està tot perdut, ja que aquesta targeta té una nova funció amb aquest i altres establiments. «Per seguir gaudint de la bonificació en pagar a Repsol, Campsa o Petronor, aplicable a futures compres a El Corte Inglés, podràs utilitzar la nova targeta que, en ser universal, et permetrà el pagament en qualsevol establiment dins i fora del grup».

Imatge de la nova targeta d'El Corte Inglés
Aquesta és la nova targeta d'El Corte Inglés que promet molts avantatges als seus clients | Catalunya Diari

Així, la bonificació continua existint, però aquesta vegada amb la targeta 'universal' comprèn tots aquells «establiments fora i dins del grup», mentre que l'antiga no tenia aquesta funcionalitat.

Com aconseguir la nova targeta d'El Corte Inglés si encara no la tens

A determinats centres comercials, encara hi ha un estand exclusiu per fer la nova targeta a clients que tenien l'antiga. També aquí la podràs sol·licitar per primera vegada si mai l'has tingut.

De la mateixa manera, en altres centres la podràs fer als punts d'informació o, si no, t'informaran d'on i com fer-la.

A més, El Corte Inglés ha posat més facilitats als seus usuaris i han proporcionat un número de telèfon per a tots els dubtes que puguin sorgir: 913 779 779.

El grup també ha volgut assenyalar que aquesta nova targeta és «universal, gratuïta, digital i única». Així, ha mostrat tots els seus beneficis en un únic missatge que ha calat en els usuaris.

També recorden que «manca de comissions de manteniment» i a més proporcionarà als usuaris una «màxima flexibilitat per ajornar les compres».

Però, resulta que no són aquests tots els beneficis, sinó que encara n'hi ha més. I és que ara amb la nova targeta d'El Corte Inglés, els clients disposaran de dues hores de pàrquing gratuït si les compres superen els 35 euros. De la mateixa manera, aquesta targeta permet consultar a través d'una app o pàgina web els moviments realitzats amb ella, com ara tiquets o finançaments.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!