Imatge del logotip d''El Corte Inglés'

El Corte Inglés busca treballadors a Catalunya amb sous per damunt de la mitja

El Corte Inglés està interessat en nous treballadors per afrontar la campanya de Nadal

Trobar una feina pot ser tota una odissea, de fet, les dades sobre l'atur ho evidencien. Malgrat la millora experimentada aquests darrers mesos, la quantitat de persones a l'atur encara és preocupant. No obstant això, qui estigui buscant un treball, podria beneficiar-se'n aquest Nadal. Anualment, moltes empreses ofereixen diferents oportunitats laborals com a mesura de reforç quan s'acosten èpoques festives.

El Corte Inglés busca treballadors per a les seves tendes

El Corte Inglés ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials en el qual confirma que necessiten personal de reforç. El seu propòsit és trobar personal per encarregar-se de diverses seccions a les tendes. L'avantatge més gran dels llocs de treball és que no cal experiència prèvia, per la qual cosa més persones aturades hi poden accedir. Tot i això, El Corte Inglés ha assenyalat que els treballadors han de complir una sèrie de requisits indispensables: proactivitat, dots comunicatius i aptituds comercials.

La companyia compta amb més de 200 ofertes de feina, totes diferents entre si. Hi predominen els llocs enfocats a la venda, així com els que s'encarreguen de les seccions d'alimentació, reposició o hostaleria. També enfoquen la cerca a l'atenció telefònica.

El Corte Inglés | Refuerzo Campaña de Navidad

El propulsor de les ofertes laborals és el fet de la proximitat de les festivitats, ja que la majoria de vacants estan enfocades a les vendes. De moment, El Corte Inglés busca suplir 150 vacants en aquest sentit. Podràs exercir com a dependent, caixer, reposador, preparador de comanda en línia, empaquetador de regals, etc.

Cal destacar que totes les ofertes contemplen la possibilitat de treballar a Hipercor, Supercor o Sfera, i aquesta última pertany a la secció de productes tèxtils. Per tant, els empleats podran accedir a ofertes a gairebé tot el territori català.

El salari d'un dependent

Com que el treball de dependent és el més sol·licitat, molts s'han preguntat quina en seria la retribució. Sobretot, tenint en compte l'advertència de la companyia. El Corte Inglés ha remarcat als sol·licitants que els seus llocs requereixen persones que siguin capaces de treballar a un ritme alt. Així mateix, han de poder suportar la pressió que comporta la feina en dates assenyalades i la necessitat de treballar en equip.

Com que els seus treballadors depenen dels salaris establerts al BOE pel Conveni col·lector del sector de grans magatzems, podem fer-nos una idea de la quantitat exacta del salari. Per això, cal tenir en compte que a El Corte Inglés varia segons la funció de la categoria professional:

1. Categoria base: 8,49 € per hora i 15.029 € a l'any.

2. Categoria professional: 8,74 € per hora i 15.480,21 € a l'any.

3. Coordinadors: 9,53 € per hora i 16.873,42 € a l'any.

4. Tècnics: 10,39 € per hora i 18.392,04 € a l'any.

La mitjana s'estableix en 7,82 € per hora treballada, per tant, El Corte Inglés estaria promocionat llocs que la superen.

Com s'envia un currículum a El Corte Inglés?

Els aturats que vulguin accedir al procés de selecció hauran d'enviar el currículum al portal web de la companyia. A la secció «Treballa amb nosaltres» podran trobar diverses ofertes. La mateixa pàgina ofereix l'opció de diferenciar els llocs per títol, empresa i ubicació. D'aquesta manera, els usuaris s'estalviaran haver de navegar entre 200 ofertes per trobar-ne la més ideal. 

Un cop trobada l'oferta laboral desitjada, es detalla què ofereix la companyia, les funcions lligades a aquest lloc i els requisits. A més, inclouen un apartat on hi ha totes les aptituds que es podrien valorar. Després, el sol·licitant només haurà de triar si prefereix enviar la sol·licitud des del seu perfil de LinkedIn o des del mateix compte de El Corte Inglés.