ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Crisi de seguretat als xalets d'alt 'standing' de Messi i Luis Suárez

La companyia de seguretat que tenen contractada no ofereix la seguretat desitjada

Imatge arxiu Messi i Suárez
L'empresa de seguretat privada contractada per Messi i Suárez no està complint amb les expectatives | CEDIDA

Fa pocs dies es va conèixer que un jugador del FC Barcelona, Arthur Melo, havia estat víctima de l'onada de robatoris que fa uns mesos que afecta diversos jugadors de futbol. Els fets es van produir mentre es disputava el partit que enfrontava el Barça contra el Liverpool. No fa gaires mesos altres jugadors del Barça també van patir robatoris als seus xalets com és el cas de Jordi Alba, Boateng, Malcom i Piqué.

Davant aquest panorama d'inseguretat que hi ha a les viles d'alt 'standing' que tenen els futbolistes, a Messi i a Luís Suárez se'ls hi suma una nova preocupació: assegurar el benestar de les seves famílies i de les seves propietats. Segons informa 'Crónica Global', els dos futbolistes estarien tenint greus problemes amb la companyia de seguretat privada que tenen contractada als seus xalets situats al municipi de Castelldefels, Barcelona, tot just ara quan s'estan patint més robatoris.

El canvi de companyia de seguretat no els hi ha sorti bé
El canvi de companyia de seguretat no els hi ha sortit bé | CEDIDA

 

El canvi d'empresa de seguretat, un fracàs

En un principi, els assessors de l'argentí i l'uruguaià, van contractar l'empresa de seguretat de 'Securitas' perquè vigilessin els xalets i també perquè duguessin a terme diverses tasques de seguretat activa contra intrusos com és el cas de periodistes, curiosos o amenaces de caràcter més greu. Més endavant però algú, proper a la família, va recomanar que era millor canviar de companyia i van contractar el grup alacantí 'Vectalia'.

Les fonts han indicat a 'Crónica Global', que han tingut problemes amb 'Vectalia' des del principi. Uns problemes que s'han vist incrementats pel fet que la companyia no compta amb una operativa a Catalunya i això afecta la qualitat de la seguretat que ofereixen als seus clients. Aquestes fonts han assegurat que aquest canvi «és un desastre» perquè no està funcionant de cap manera. També han assegurat que tot i que només fa un mes que estan amb aquesta companyia, ja s'estan plantejant canviar de firma.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari