Cristiano Ronaldo, entre llàgrimes: «El meu pare era alcohòlic»

«El meu pare era alcohòlic, no va ser el pare que jo somiava», va explicar el portuguès mentre s'emocionava en veure unes imatges inèdites sobre el seu pare, que va morir l'any 2005

Cristiano Ronaldo no va poder reprimir les llàgrimes en parlar del seu pare
Cristiano Ronaldo no va poder reprimir les llàgrimes en parlar del seu pare | ITV / Twitter

Cristiano Ronaldo continua sent un dels futbolistes més sorprenents de l’escena futbolística actual. Ja allunyat del gran focus mediàtic que li suposava ser l’estrella del Reial Madrid, el futbolista portuguès travessa ara la recta final de la seva carrera a la Lliga italiana. On, si bé és cert que continua sent la referència de la Juventus, també ho és que el suflé relatiu a la seva figura s’ha vist ostensiblement rebaixat.

Ara, però, entrevistat pel famós presentador Piers Morgan el davanter ha deixat tothom perplex en trencar a plorar quan li mostraven unes imatges inèdites sobre el seu pare. «El meu pare era alcohòlic, no va ser el pare que jo somiava», explicava Ronaldo entre llàgrimes sobre la figura de Jose Dinis Aveiro, que va morir als 52 anys per problemes amb l’alcohol.

«Mai vam tenir una bona conversa»

Ronaldo, de fet, ja havia explicat en múltiples ocasions que amb el seu pare, alcohòlic, mai havia vingut una relació massa sòlida. En mostrar-li un vídeo on Dinis Aveiro assegurava que estava «orgullós» del seu fill, el ’7’ de la Juventus no es podia reprimir les llàgrimes: «Mai abans havia vist aquest vídeo... mai. Necessito aquestes imatges per mostrar-les a la meva família».

Emocionat, finalment, Ronaldo tancava l’entrevista assegurant: «No conec el meu pare al 100%, era alcohòlic. Mai vaig tenir una conversa normal amb ell. Va ser difícil».«Mai va veure el que vaig arribar a ser. No m’ha vist rebre premis», deia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari