Cristina Riba a 'La Marató' de TV3

Cristina Riba emociona a TV3 recordant la mort sobtada del seu marit Àlex als 39 anys

La periodista va relatar el seu colpidor testimoni a 'La Marató' de TV3

Aquest diumenge 18 de desembre, es va celebrar 'La Marató' de TV3 per la salut cardiovascular. Una gala plena d'emocions on les persones amb alguna malaltia relacionada amb el cor i els seus familiars van ser els grans protagonistes. Històries de vida amb les quals vam plorar, vam riure i, sobretot, vam empatitzar. 

La 31a edició de 'La Marató', va aconseguir visibilitzar i conscienciar sobre la importància de la investigació mèdica davant les malalties cardiovasculars. La principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. 

Una de les cares més estimades de la televisió pública catalana, Cristina Riba, va emocionar amb el seu testimoni. La presentadora del 'Telenotícies cap de setmana' de TV3, va recordar la sobtada mort del seu marit Àlex amb 39 anys. El qual va perdre la vida ara fa quatre anys. 

Cristina Riba trencada

La periodista, en recordar el seu marit, estava visiblement afectada. Un testimoni molt dur que no ens va fer apartar, ni uns segons, la mirada de la pantalla del televisor. «L'Àlex amb 39 anys té una mort sobtada. Em truquen, m'ho diuen i lògicament et passen moltíssimes coses pel cap. Et quedes en xoc», va començar explicant.

«Però sobretot el que et passa pel cap és: per què ha passat? Amb l'autòpsia em diuen que és un aneurisma a l'aorta. A partir d'aquí, comences a pensar amb els símptomes. Com pot ser? Si ell estava bé, estava perfecte. Que ens ha passat per alt?», relatava la periodista amb la veu entretallada.

Tal com va explicar Cristina Riba, quan et trobes en una situació d'aquestes característiques, el que vols saber és què ha passat, que se t'ha pogut escapar, ja que el seu marit estava completament sa. «No havia tingut mai cap arrítmia, cap problema al cor, ni una mínima punxada. Tant de bo ho hagués tingut per nosaltres haver pogut saber».

Cristina Riba
Cristina Riba, presentadora del telenotícies. | CatalunyaDiari

Preocupada pels seus dos fills petits

Arran de la tràgica mort del seu marit, Cristina Riba va decidir posar-se en contacte amb el doctor Ramon Brugada, cap del Servei de Cardiologia de l'Hospital Josep Trueta, perquè estava preocupada pels seus dos fills petits. «Jo volia saber si això podia ser hereditari o no». 

Gràcies a les anàlisis genètiques, finalment van determinar que no es tracta de quelcom hereditari. «En aquest cas ens diuen que podem estar tranquils perquè no és hereditari», va concloure Riba. Encara que va confessar que, juntament amb els seus fills, es realitzen els controls mèdics necessaris. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp