Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera

Rivera, criticat per compartir una notícia sobre el govern espanyol i el coronavirus

El CSIC ha desmentit el contingut de la informació publicada per 'La Razón'

L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera
L'ex líder de Ciutadans, Albert Rivera, en una imatge d'arxiu.  | EFE

L'ex president de Ciutadans i ara retirat de la política, Albert Rivera, continua sent, malgrat el seu adeu, un dels personatges de més rellevància en el pla polític a l'Estat espanyol. Fa menys de mig any era el cap de cartell de C's a les eleccions generals i, tot i el fracàs estrepitós, continua sent una de les veus més escoltades al panorama polític espanyol —ara, certament, des de fora.

Això té la seva part bona i la seva part dolenta. Aquest dimarts, dia 24, Rivera compartia al seu compte de Twitter una informació del diari 'La Razón' sota el titular 'El Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) va alertar al gener al govern espanyol de la letalitat del Covid-19'.

El CSIC desmenteix la notícia i Rivera rep un mar de crítiques

Després que es publiqués la notícia, però, el CSIC en sortia al pas amb un extens comunicat que arrencava de forma clara: «L'organisme vol manifestar que aquestes informacions no s'ajusten a la realitat, ni reflecteixen el sentit de l'informe a què es fa referència».

Malgrat el desmentiment, Rivera va insistir en la notícia, que deixa en molt mal lloc la gestió del govern espanyol sobre la crisi del coronavirus:

Per tot plegat, Twitter no va tenir pietat de  Rivera. A l'ex president de Ciutadans  li va caure una autèntica allau de crítiques com aquestes: