Foto de Toni Cruanyes i Ariadna Oltra al sondeig de les eleccions municipals del 28M a TV3.

Crítiques a Toni Cruanyes i Ariadna Oltra pel que va passar ahir a la nit a TV3

L'enquesta de TV3 donava uns altres resultats per Barcelona

La jornada electoral d'aquest diumenge deixava sorprès a més d'un. Xavier Trias es posicionava com a primera força a Barcelona amb el 65,8% d'escrutini, un fet que sembla que TV3no havia previst en cap moment.

I és que la cadena pública va fer unes prediccions a l'últim moment, minuts abans de començar l'escrutini, força desencertades, motiu pel qual ara li han plogut les crítiques des de tots els sectors.

Pluja de crítiques a TV3 després de les eleccions

No ho havien previst en cap moment. Trias per Barcelona guanyava les eleccions municipals a Barcelona ahir a la nit, tot i el que deien les enquestes i, especialment, la de TV3.

I és que només uns minuts abans de començar amb el sondeig, TV3 preveia com quedarien les coses a la ciutat de Barcelona. Segons aquesta predicció d'última hora, En comú Podem n'era el vencedor per tercer any consecutiu, mentre que el PSC de Jaume Collboni quedava en segona posició. I el tercer lloc era per Trias.

Així i tot, sembla que ha estat a l'inrevés. La primera força ha acabat sent Trias per Barcelona, mentre que els socialistes han mantingut aquest segon lloc que li donaven les enquestes. La diferència més notable ha estat Ada Colau, que ha estat finalment la tercera força a Barcelona.

I aquest desencert és el que ha fet indignar molts espectadors, que han deixat clar el seu descontentament a les xarxes socials. «TV3ha aconseguit una fita històrica: que les prediccions de les enquestes electorals siguin més dolentes que les meteorològiques...», expressava un usuari de Twitter.

«Alguna vegada el sondeig de TV3 l'ha encertat? Diria que no», ha dit un altre.

D'altres comentaven els resultats amb ironia: «Poc es parla del gran encert de l'enquesta de TV3».

Toni Cruanyes i Ariadna Oltra, el blanc de la crítica

Els dos presentadors del sondeig d'ahir a la nit a TV3, Toni Cruanyes i Ariadna Oltra, no s'han deslliurat d'una pluja de retrets constants a les xarxes.

I és que alguns usuaris asseguraven que no acabaven de ser imparcials amb els resultats de les eleccions d'aquest diumenge. «M'ho sembla a mi que els presentadors de TV3no estan contents amb la victòria de Trias?», deia un.

També d'altres anaven dirigits directament al presentador del 'TN Vespre', afirmant que no havia encaixat bé el posicionament de Trias com a primera força: «A Toni Cruanyes no li fan molta gràcia els resultats de Barcelona».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!