El Calafell no pot amb l'enratxat Caldes

El Club Patí Calafell ha perdut per 1 a 5 contra el Caldes en un encontre on l'encert ofensiu visitant i les bones intervencions de Campor han impedit poder sumar

El Calafell ha patit la cinquena derrota de la temporada
El Calafell ha patit la cinquena derrota de la temporada | Joan Alfons López

El Club Patí Calafell ha perdut per 1 a 5 contra el Club Hoquei Caldes en el duel de la desena jornada de l'OK Lliga 2018-2019. Els del Baix Penedès no han pogut aturar l'excel·lent moment de forma que travessa l'equip barceloní en un encontre que s'ha decidit en cinc minuts de marge: els dos darrers del primer temps i els tres primers del segon.

L'excalafellenc Galbas obre la llauna

El primer temps ha estat marcat per la tònica d'igualtat en el marcador. Ni els locals ni els visitants han tingut l'encert d'anotar el primer gol del matx fins a arribar a la recta final dels primers 25 minuts. El Calafell de Jordi Esteva ha intentat frenar el bon moment que travessa el Caldes entrenat per Eduard Candami però ha estat impossible. Tot començava a torçar-se en el minut 23. Pol Galbas, exjugador del Calafell fa tres temporades, obria la llauna. Un atac per la banda dreta acabava amb un potent xut del jugador visitant que acabava colant-se entre els tres pals de Martí Serra.

L'encert del Caldes tenia continuïtat en un inici de segon temps que ha acabat per esmicolar totes les opcions calafellenques. Un xut de Xavi Rovira des de quasi mitja pista acabava al fons de la xarxa en el minut 27, acció que ha anat seguida del 0 a 3 anotat també per Rovira després de robar la pilota a Oriol Palau i batre Serra en l'u contra u. Galbas, per acabar-ho d'adobar, posava el 0 a 4 en l'electrònic en el minut 35 i impedia qualsevol intent de reacció local. Només Gerard Pujol, de falta directa en el minut 48, aconseguia marcar el gol de l'honor davant un destacat Cesc Campor que, des de la distància, veia com a dos segons del final arribava l'1 a 5 anotat per Blanque de falta directa.

Aquesta derrota deixa el Calafell a l'onzena plaça amb onze punts, sis més que el descens. La pròxima cita dels de Jordi Esteva serà diumenge vinent a les 12.30 hores rebent la visita del Club Patí Vic.