El CF Reus planta cara al Granada però acaba perdent

El conjunt de Xavi Bartolo cau derrotat davant el Granada (1-2) en un duel que ha competit fins al darrer instant. El pèssim estat de la gespa, un factor advers més

El CF Reus ha buscat el primer triomf a casa però el Granada ha estat superior i més efectiu | Laia Solanellas

El CF Reus no ha pogut donar la sorpresa i ha perdut davant el Granada per 1 a 2 en un duel que ha lluitat i ha pogut equilibrar fins al darrer minut. Els roig-i-negres, amb només nou jugadors de camp del primer equip disponibles, han intentat aturar el potencial dels andalusos i han estat a prop d'aconseguir-ho sobre un terreny de joc totalment advers a la forma de practicar futbol dels reusencs. Tot i la lluita, els del Baix Camp segueixen sense poder guanyar el primer partit de la temporada davant el seu públic i hauran d'esperar al pròxim encontre per trencar la barrera dels vuit punts.

Mana un superior Granada

El duel ha tardat pocs minuts a deixar clar qui era el favorit per aquest encontre. El Granada, aspirant a tot aquesta temporada, demostrava mitjançant Vadillo i Puertas que el perill de mig del camp cap endavant seria una constant durant el matx. La primera arribada seriosa seria en el minut 4 quan Puertas no podia rematar una centrada des de la banda. La insistència visitant donava problemes a un Badia que aturava amb seguretat un xut de Puertas en el minut 12 des de la frontal.

El CF Reus tenia per moments l'esfèric però no trobava els forats per fer mal dalt. Les bandes ganxetes, ocupades avui per Alfred i el debutant Martí Vilà, es veien obligades a recollir pilotes en el centre del camp, deixant sol un Linares lluitador però desaparegut en els primers 45 minuts. Els andalusos, de mica en mica, han augmentat la pressió davant Èdgar Badia i no ha estat fins al minut 28 quan han trobat el premi. Un gran xut de Víctor Díaz des de la frontal ha acabat entrant dins la porteria reusenca tot i l'estirada del porter roig-i-negre.

Víctor Díaz ha avançat el Granada amb un gran gol
Víctor Díaz ha avançat el Granada amb un gran gol | Laia Solanellas

Reacció amb polèmica

No ha estat fins al segon temps quan el CF Reus ha pogut generar perill sobre Rui Silva. Els ganxets, amb homes com Mario Ortiz i Miguel Linares realitzant carreres intenses per tenir cura de les tasques defensives, han trobat el gol de l'empat en una errada del porter del Granada. Una centrada de Borja Herrera des de la banda esquerra ha acabat amb un Rui Silva que ha perdut l'esfèric davant un Linares que no ha perdonat. L'exgolejador de l'Oviedo ha posat la punta de la bota per enviar la pilota al travesser i cap a dins tot i els intents visitants de rebutjar l'esfèric.

El gol no hauria tingut cap mena de polèmica si no fos perquè Ramos, davanter del Granada, es trobava estès a terra des de feia un minut per haver pres mal en trepitjar malament en la malmesa gespa de l'Estadi. L'àrbitre de l'encontre no ha aturat el joc i l'acció ha seguit fins a l'empat ganxet. La diana ha donat aire a un Reus que ha buscat aprofitar la dinàmica per fer més mal al conjunt andalús.  Ho ha intentat però el Granada ha despertat abans i ha començat a dominar el duel mitjançant la possessió.

Miguel Linares celebra l'empat davant un jugador del Granada que intenta expulsar l'esfèric de la porteria | Laia Solanellas

Una dinàmica que l'ha portat a trobar el gol en el minut 75. Una centrada de Pozo des de la banda dreta era desviada lleugerament per Puertas, despistant Badia i fent l'1 a 2. El CF Reus ha seguit lluitant, ha trobat més arribada en els darrers minuts d'encontre però no ha trobat l'encert necessari per empatar, tot i que ho ha lluitat fins al darrer instant. Aquesta derrota, la quarta de la temporada, deixa l'equip provisionalment a la quinzena posició amb vuit punts, dos més que la zona de descens. La pròxima cita dels reusencs serà dissabte vinent a les 18.00 hores al camp de l'Sporting.

CF Reus Deportiu

Badia, Moore (Bastos 57'), Catena, Olmo, Borjita, Ledes, Domínguez, Ortiz, Vilà (Enri 57'), Alfred i Linares

Granada CF

Silva, Díaz, Germán, Martínez, Álex Martínez, San Emeterio, Montoro, Puertas (Quini 86'), Vadillo (Vico 79'), Pozo i Ramos (Rodri 64')

0-1 / Díaz (28')

1-1 / Linares (49')

1-2 / Puertas (75')

Per al local Ledes (45'), Bastos (62') i per als visitants Aarón (50'), Montoro (85') i Silva (92')