El Calafell, sense premi contra el Liceo

El conjunt verd perd el primer partit de la temporada lluny de casa en caure per 4-1 a la pista del Liceo

Jordi Esteva dona instruccions als seus jugadors
Jordi Esteva dona instruccions als seus jugadors | OK Liga TV

El Club Patí Calafell no ha pogut donar la sorpresa. L’equip entrenat per Jordi Esteva ha caigut derrotat a la pista del Hockey Club Liceo per 4 a 1  en un duel on els locals eren clars favorits davant uns calafellencs que volien assolir el difícil repte de mantenir-se invictes lluny de casa en una de les pistes més complicades del campionat. Els gallecs, subcampions l’any passat i actuals campions de la Supercopa d’Espanya, no han fallat davant els del Baix Penedès i s’han endut els tres punts.

Coy i Miras posen coll amunt el matx

El Calafell afrontava el duel al Palacio de los Deportes de Riazor amb molt a guanyar i poc a perdre. Els del Baix Penedès, conscients del potencial del rival, han intentat mantenir-se invictes lluny de casa però no ho han aconseguit. Ben d’hora s’avançava el conjunt local gràcies a un gol de Marc Coy en el minut 4. L’exvendrellenc Sergi Miras ampliava diferències en el minut 8 amb el 2 a 0  i posava coll amunt un encontre que el Calafell ja no ha pogut remuntar tot i que ho ha intentat de valent.

I ha fet patir una mica el Liceo quan el capità Sergi Romeu retallava diferències en el minut 22. Un penal a favor dels calafellencs era transformat pel dorsal 2 dels verds per anotar un ajustat 2 a 1. Malauradament, l’alegria ha durat poc a casa del pobre. Un minut després, Carlo Di Benedetto tornava a posar els dos gols de diferència en el marcador amb el 3 a 1 amb el qual ha finalitzat el primer temps.

Poc moviment en el segon temps

Els segons 25 minuts no seran recordats al Palacio de los Deportes de Riazor com els més emocionants de la campanya. Ambdós equips han buscat la porteria contrària però només el Liceo ha aconseguit endinsar l’esfèric al fons de la xarxa. El francès Carlos di Benedetto tornava a veure porteria en el minut 34 i anotava el 4 a 1 que s’ha mantingut fins al final de l’encontre.

Amb aquest resultat, el Calafell es queda amb els set punts que tenia abans de començar l’encontre. La pròxima cita dels verds serà diumenge a les 12.30 hores al Pavelló del Club d’Esports Vendrell amb la visita del poderós FC Barcelona.