El Vendrell torna a guanyar i se situa a dos punts de la permanència

El CE Vendrell guanya a la pista del Sant Cugat (0-2) i suma la segona victòria seguida amb Josep Lluis Delriu a la banqueta. La salvació, a dos punts

Els jugadors del Vendrell tenen motius per somriure | Joan Alfons López

El Club d’Esports Vendrell sembla haver encertat de ple amb el relleu a la banqueta i el nomenament de Josep Lluis Delriu com a tècnic dels del Baix Penedès. Almenys és el que diuen els resultats després que el conjunt vendrellenc hagi guanyat el segon partit amb el nou entrenador després d’endur-se els tres punts de la pista del Sant Cugat (0-2), rival directe en la lluita per la permanència. Els roig-i-negres han aconseguit la segona victòria seguida en dos partits com a visitant, triomf que dona molta moral i confiança de cara a l’objectiu d’una permanència que ara es troba a només dos punts de distància.

Màxima igualtat fins al minut 45

El duel entre el Sant Cugat i el Vendrell ha quedat fortament marcat per l’extrema igualtat mostrada per ambdós conjunts. Igualtat i netedat, tenint en compte que la primera falta no ha arribat fins al setè minut de partit. Tot i que ambdues parts han intentat inaugurar el marcador ben d’hora, s’ha hagut d’esperar a la recta final del segon temps per veure l’emoció màxima a l’encontre. Gilabert, en el minut 8, no podia superar Camps en el llançament d’un penal, igual que Necchi qui no ha pogut transformar una falta directa en el minut 13 després d’una targeta blava al local Maideu. Camps tornava a evitar un gol dels locals aturant un penal a David Martínez en el minut 18.

No ha estat fins al minut 45 quan el partit s’ha trencat. Després de veure com el Sant Cugat s’abocava a l’atac buscant el gol que desequilibrés el matx, fins i tot amb una bola al pal de David Martínez en el minut 39, el capità Jordi Ferrer ha trobat el premi. Un xut llunyà s’ha colat entre els tres pals locals, fent esclatar d’alegria el bàndol vendrellenc, que ha comptat amb un grup de seguidors a la graderia. Era el 0 a 1 i arribava en el tram decisiu de l’encontre. Els del Baix Penedès aconseguien un avantatge que ja no deixarien escapar. En part gràcies a un Gerard Camp que evitava, novament, el gol local aturant la desena falta vendrellenca i la directa favorable al Sant Cugat. Necchi, en el minut 49, aconseguiria sentenciar amb el 0 a 2 en el minut 49 aprofitant un contraatac.

Amb aquest triomf, el Vendrell puja a la catorzena posició de la lliga amb 18 punts, situant-se a dos d’una permanència que marca el Girona amb 20. La pròxima cita dels homes de Josep Lluis Delriu, un tros de partit: dissabte 16 a les 20.00 hores amb el derbi contra el Calafell.