Imatge de l'AP-7 plena de vehicles en direcció a Barcelona a Banyeres del Penedès

Catalunya es desperta amb problemes a les carreteres: llargues cues a l'AP-7 i l'A-2

Més de 13 quilòmetres a l'A-2 i més de 8 a l'AP-7, per un accident

Inici de setmana complicada a la xarxa viària interurbana de l'àrea metropolitana de Barcelona. Des de primera hora del matí d'aquest dilluns, l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 presenten problemes a la circulació amb diversos quilòmetres d'aturades.

El Servei Català de Trànsit ha informat d'aquestes llargues cues a les carreteres catalanes, que estan causant complicacions en aquesta zona de la xarxa de carreteres catalanes. 

Més de 13 quilòmetres d'aturades

L'autovia A-2 entre les localitats de Sant Andreu de la Barca i Cornellà és la que presenta més complicacions des de primera hora del matí, poc després de les set en punt d'aquest dilluns. 

Les aturades en aquesta autovia es registren entre els punts quilomètrics 598 i el 610,5, segons el Servei Català de Trànsit. En aquest punt de l'A-2 hi ha circulació amb retencions direcció el nus del Llobregat i Barcelona.

En direcció al nus del Llobregat, també hi ha altres carreteres que registren complicacions a primera hora del matí. A la carretera B-10, a Barcelona, hi ha 6 quilòmetres de cues en direcció sud.

Així mateix, a la B-20, també a Barcelona en sentit el nus del Llobregat, també hi ha circulació amb retencions entre els punts quilomètrics 11 i 16, amb un total de 5 quilòmetres de cues.

Un accident a l'AP-7 provoca aturades de més de 8 km

El Servei Català de Trànsit també ha registrat retencions a l'autopista AP-7. En aquest punt de la xarxa viària catalana, però, les complicacions són causades per un accident.

Segons han informat, l'incident de trànsit ha succeït a la localitat de Cerdanyola del Vallès. Un accident que talla un carril en sentit sud, direcció Martorell, al punt quilomètric 152.5.

En aquest lloc hi ha aturades de més de 8 quilòmetres des de Santa Perpètua de Moguda.

Des de Sant Cugat del Vallès, en sentit Martorell, Trànsit també registra circulació amb retencions. Unes cues causades pel mateix incident i el tall de carril per l'accident a Cerdanyola. En aquesta zona hi ha 2,5 quilòmetres de retencions. 

Així mateix, a l'AP-7 també hi ha cues al seu pas per Montmeló. Moments complicats en aquesta autopista a l'àrea metropolitana de Barcelona.