Cues quilomètriques en carreteres catalanes per l'operació sortida de Sant Joan

L'A-2 registra cues de 16 quilòmetres en direcció Lleida | L'AP-7 té retencions de 10 quilòmetres en direcció Girona i 9 cap a Tarragona

L'A-2 en direcció a Lleida acumula 16 quilòmetres de retencions  en tres punts diferents: Abrera, Castellbisbal i Sant Vicenç dels Horts. D'altra banda,  l'AP-7 també presenta cues  aquesta tarda en l'operació sortida amb motiu de Sant Joan. Concretament, deu  quilòmetres de retencions a Montornès del Vallès en direcció a Girona, i deu quilòmetres cap al sud, concretament a Castellbisbal. Pel que fa a la ronda litoral, presenta el volum de vehicles habitual d'un divendres a la tarda.

El trànsit s'estén a hores d'ara a tota Catalunya, amb retencions a Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona. Altres cues d'importància són: nou quilòmetres de retenció a Sant Perpètua de Mogoda, sentit Girona; sis quilòmetres al nus de la Trinitat a la B-10 i 12 quilòmetres a la mateixa zona, a la B-20; també hi ha 6,50 quilòmetres a la B-30 de Barbera del Vallès sentit Girona, entre d'altres.

 

També et pot interessar...