Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de dues persones a l'Administració de Loteries 1 de Barberà del Vallès.

El 'Cuponazo' de la ONCE cau a Catalunya: 10 bitllets premiats i 400.000 euros

La ciutat ha guanyat un pot de 400.000 euros repartit en 40.000 euros per cupó validat

El passat 30 de desembre va tenir lloc el sorteig del Cuponazo de la ONCE, l'últim de l'any. En aquest sorteig, es repartia un premi de 6 milions d'euros si es tenia les cinc xifres i la sèrie i 134 premis de 40.000 euros si es comptava amb les 5 xifres del número premiat. Però, no només hi havia aquests premis, gràcies al nou model de sorteig també hi ha hagut premis de 500 euros i el reintegrament de 3 euros. 

La quantitat de premis que oferia era força gran, però aconseguir-ne algun no era gens fàcil. De totes maneres, hi ha hagut una ciutat catalana que ha aconseguit vendre no un sinó  10 bitllets premiats. Es tracta de Terrassa, l'única ciutat agraciada de Catalunya. Tot plegat, la ciutat ha guanyat un pot de 400.000 euros  repartit en 40.000 euros per cupó validat. Va ser a l'avinguda del Vallès número 504 on Juan Navarro Nosas va vendre el número guanyador.

Terrassa, l'única ciutat catalana agraciada

Val a dir que el premi gros, el de 6 milions d'euros, ha caigut a Almassera, a la Comunitat Valenciana. L'afortunat ha estat José Luis Molina Buitrago. Però, no només ha estat aquest premi el que ha caigut allà. En efecte, hi ha hagut deu bitllets més premiats, cadascun amb 40.000 euros. La resta de cupons premiats han anat a parar a Tudela, Valladolid, Vigo, Motilla del Palancar (Cuenca), Montilla (Còrdova), Marbella (Màlaga) i Sanlúcar de Barrameda (Cadis).

Quant a Terrassa, cal recordar que no és la primera vegada que s'emporta un premi del 'Cuponazo'. No fa gaire, el 2019, va guanyar 250.000 euros gràcies a 10 bitllets venuts al quiosc del carrer Aire número 31. A més a més, un any abans, ja havien guanyat 175.000 euros amb 7 cupons de 25.000 euros cadascun. Aquell any, el quiosc que va repartir la sort va ser el de l'avinguda Jacquard, 107.

Així, doncs, sembla que Terrassa ha tingut molt bona sort els últims 5 anys. En vista del seu gran èxit, si es passa algun dia per allà, podria ser bona idea comprar un número, per si de cas. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp