Diverses persones passejant i fent esport al passeig marítim de Barcelona

El curandero Josep Pàmies celebra una nova trobada amb centenars de persones contra la Covid-19

L'activista reitera que no li tenen por «ni al virus ni als governs repressors»

La Dolça Revolució, l'associació de pseudoteràpies impulsada pel curandero Josep Pàmies, ha aplegat aquest dimarts 18 d'agost a Sant Pere de Ribes centenars de persones (prop d'un miler segons afirmen), la majoria sense mascareta ni mantenint la distància de seguretat recomanada per prevenir contagis de Covid-19.

Es tracta del segon encontre d'aquestes característiques que s'organitza a la localitat, després de la que es va fer el passat 14 de juliol. L'activista i pagès de Balaguer Josep Pàmies remarca que l'acció es va fer «sense por al virus ni als governs repressors«. Així mateix, assegura que malgrat tractar-se d'una convocatòria pública, la policia no hi va anar, per la qual cosa considera que estan «guanyant el pols al virus polític». Durant la trobada es va parlar sobre els beneficis de les plantes medicinals.

 

La primera trobada de Sant Pere de Ribes va reunir unes 200 persones

La primera festa de petons i abraçades que Dolça Revolució va organitzar a Sant Pere de Ribes, impulsada pel curandero Josep Pàmies, va reunir unes 200 persones sense mesures de seguretat. La trobada també es va celebrar per mostrar el seu rebuig a les restriccions que decreten les administracions per intentar posar fre a la pandèmia de la Covid-19.

A principis de juny Pàmies ja va reunir un centenar de persones a Balaguer en una trobada en què els participants es van fer abraçades i petons per defensar que amb productes com el MMS, un tipus de lleixiu, del qual Pàmies és ferm defensor, es pot combatre la malaltia. Aleshores la trobada es feia en ple estat d'alarma. El curandero segueix defensant que les mesures de seguretat que proposen els governs són absurdes.

La trobada organitzada per l'associació de Josep Pàmies coincideix amb un moment preocupant de la pandèmia a Catalunya, amb rebrots en diversos punts del territori i amb por d'una nova onada quan arribi el fred i se celebri el retorn de les escoles.