Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El Califato de Andaluzia ha amenazado a España.

Daesh torna a amenaçar Madrid

Els gihadistes tenen com a objectiu principal el metro de la capital

El Califato de Andaluzia ha amenazado a España.
Daesh torna a amenaçar Espanya | Twitter
>

Després de l’excel·lent operació de la Comissaria General d’Informació de la Policia Nacional (CGI) que va detenir a Parla (Madrid) a un dels integrants del «cibercalifat», ara els gihadistes busquen venjança i han tornat a amenaçar a Espanya, en concret, Madrid.

Amb un  vídeo titulat «Estem aquí» que han compartit a través de la seva mediàtica plataforma ‘Muntasir Media’, han deixat clar que el seu proper objectiu és la capital espanyola. A les imatges apareix un home amb la cara i el cap totalment tapats per un mocador, i unes ulleres fosques parlant en àrab i amb subtítols en espanyol.

Es tracta de Abu Usama Al Muhair, qui parla en nom del cap del Daesh a Yemen, ja que aquest va ser capturat a finals de juny, i deixa clar que intentaran  actuar en venjança per la detenció de Parla perquè «el califat aplica la llei de Déu».

Després, llença un missatge al «poble infidel espanyol» als que qualifica de porcs infidels i anuncia que  «Al·là us enviarà un càstig i sereu derrotats». A més, tal com afirma ‘La Razón’, afegeixen que «som el califat a Andalusia i estem on menys t’ho esperes, i atacarem quan menys t’ho esperis. El califat té cèl·lules a tot Espanya i Andalusia serà lliure».

Tenen com a objectiu principal el metro de Madrid

Segons apunten unes altres fonts, asseguren que l’objectiu concret és el metro de la ciutat, ja que el mateix Daesh ha publicat unes fotografies on apareixen les vies del metro de la capital i escrit – amb un error ortogràfic-: «Objectiu» i «Estem aquí».

El Califato de Andaluzia ha amenazado a España.
Els gihadistes tenen com a objectiu principal metro de la capital | Twitter

També et pot interessar...