Damm reposarà gratuïtament 3,5 milions de litres de cervesa als seus clients d'hostaleria

L'objectiu de la companyia catalana és «col·laborar en la reobertura i la reactivació del sector» davant la crisi del coronavirus

Dos tiradors de cervesa d'Estrella Damm
Damm aposta per donar suport als seus clients d'hostaleria per afrontar la crisi del coronavirus. | Europa Press

Damm reposarà gratuïtament més de 3,5 milions de litres de cervesa als seus clients d'hostaleria quan obrin al públic, segons ha informat l'empresa catalana aquest dimecres en un comunicat. Així, la companyia reposarà tota la cervesa disponible en les instal·lacions de barril en el moment en què el Govern va decretar el tancament, l'equivalent a 18 milions de canyes, amb l'objectiu de «col·laborar en la reobertura i la reactivació del sector» davant la crisi del coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquesta acció se suma al pla de reinversió i manteniment d'instal·lacions de barril que Damm ha iniciat en les darreres setmanes en tots els establiments de la seva xarxa de clients, per a posar-les a punt per a la seva reobertura, substituint les afectades durant aquest temps. En aquest sentit, el director general de Damm, Jorge Villavecchia, ha destacat que des de l'inici de la crisi han estat en contacte permanent amb els seus clients per a traslladar-los el seu suport i solidaritat, col·laborant amb ells a definir les mesures per a «ajudar-los quan la situació es restableixi».

L'hostaleria, sector clau

«La companyia està realitzant els màxims esforços per a transmetre a les institucions que l'hostaleria és un sector clau per a una reactivació sòlida de l'economia», ha destacat el director general de Damm.

Jorge Villavecchia ha posat l'accent en el fet que, en els 144 anys d'història de Damm, la companyia ha viscut en primera persona el creixement, evolució, professionalitat i l'enorme qualitat de l'oferta i el servei del sector, «que ha portat a la gastronomia espanyola a aconseguir una posició de lideratge internacional».


Comentaris

envia el comentari