Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del Giradabo, la sínia que hi ha al parc d'atraccions del Tibidabo, amb la imatge de Barcelona de fons

El parc del Tibidabo ja té data de reobertura: serà el pròxim 15 de maig

Es recomana aconseguir les entrades de manera anticipada per evitar aglomeracions

El Parc d’Atraccions del Tibidabo tornarà a obrir portes el 15 de maig, tot i que la restricció s'aixeca formalment el 9. S'aplicarà un paquet de mesures de protecció i higièniques tant pel que fa als treballadors com als visitants, d'acord amb el pla sectorial de parcs d'atraccions aprovat després de diversos mesos d'interlocució amb els departaments de Salut i Interior. S'han adaptat algunes de les activitats i s'ha incrementat la programació d’espectacles a l’aire lliure, limitant l’aforament del seu recinte.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

També es recomana adquirir les entrades de manera anticipada a la pàgina web per accedir-hi d'una forma àgil i garantir la seguretat. S'han adaptat els centres de restauració per potenciar els serveis de menjar per emportar i així fer ús dels espais a l’aire lliure. El parc ha obtingut diversos certificats i segells de seguretat.

Aquesta temporada estarà marcada per la celebració del 120è aniversari del parc, la inauguració del nou funicular Cuca de Llum i els 15 anys des de la creació del Tibiclub.

Port Aventura també té dia de tornada

La fi de l’estat d’alarma que està estipulada per al pròxim 9 de maig està fent que molts negocis es plantegin tornar a obrir les seves portes. El cas del Tibidabo s’anuncia poc després que Port Aventura World anunciés la seva data d’obertura.

El parc d’atraccions català tornarà a acollir els seus clients a partir del 15 de maig, igual que el parc del Tibidabo. La decisió es pren després d’uns mesos molts durs, on Port Aventura va haver de tancar –inclòs el seu parc adjunt, Ferrari Land- el passat 16 d’octubre. En aquell moment, la idea era tancar durant dues setmanes el parc, però la situació de la Covid a Catalunya i les noves restriccions del Govern van fer impossible la seva reobertura.

Després de perdre la temporada de Halloween i Nadal, dues de les més importants i on més gent i famílies es congreguen, Port Aventura tornarà amb totes les mesures de seguretat a partir del 15 de maig. D’igual manera, el parc del Tibidabo també obrirà les portes aquell dia, sempre i quan les condicions de la pandèmia determinin que es tracta d’una obertura sense perill pels usuaris.

Queda poc més d’una setmana per a la fi de l’estat d’alarma i, mentre les comunitats autònomes planegen noves mesures per contenir la pandèmia, els negocis més afectats veuen una llum al final del túnel i comencen a pensar en remuntar la temporada d’estiu per aconseguir salvar l’economia en aquest any tan dur.