La Davis de Piqué, molt criticada: «No té res a veure amb el tenis»

L'extenista Nicola Pietrangeli, guanyador de la Copa Davis l’any 1975, ha explicat: «Aquesta nova Copa Davis és una vergonya. La darrera reforma és escandalosa»

La compra de la Copa Davis per part de Piqué, molt criticada
La compra de la Copa Davis per part de Piqué, molt criticada | CatalunyaDiari.cat

Gerard Piqué és un dels personatges més controvertits de l’escena esportiva. Emprenedor, polèmic i sempre destacat, el futbolista del F.C.Barcelona ha sabut explotar a la perfecció la seva vessant empresarial i ho demostra, així mateix, que hagi estat capaç de capgirar una competició tant arrelada com la Copa Davis de tenis.

Les capacitats emprenedores de Piqué, però, no agraden a tothom. Si fa uns mesos Roger Federer ja va demanar que la Copa Davis no es convertís en la «Copa Piqué», ara l’extennista Nicola Pietrangeli, guanyador de la Davis l’any 1975, també ha optat per carregar amb duresa contra el català: «Aquesta nova Copa Davis és una vergonya. Una reforma escandalosa, una vergonya per al món del tennis».

«Piqué és un bon futbolista, però no té res a veure amb el tennis»

L’excapità de l’única ‘ensaladera’ que ha guanyat la selecció d’Itàlia, Nicola Pietrangeli, ha prosseguit amb la seva crítica duríssima en al·legar: «La Federació Internacional anava molt malament i s’ha acabat venent perquè els tornejos del Grand Slam han demostrat que poden seguir sense comptar amb l’ITF».

Gerard Piqué, en una xerrada sobre la nova Copa Davis de Tennis, ha donat el seu vistiplau al nou escut del Barça
Gerard Piqué, en una xerrada sobre la nova Copa Davis de Tennis, ha donat el seu vistiplau al nou escut del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

En aquesta mateixa línia, doncs, l’extennista ha acusat Piqué d’haver comprat la competició tenística a cop de talonari. «És evident. Va posar molts diners sobre la taula i la federació es va vendre», assegurava el mateix Pietrangeli mentre, finalment, sentenciava: «Piqué es un bon futbolista, però no té res a veure amb el tennis».

Piqué, a un pas de comprar l’Andorra

La xarxa empresarial de Gerard Piqué no s’atura. El jugador blaugrana estaria molt a prop de comprar l’FC Andorra i, tot i els inconvenients i desavinences inicials, sembla que finalment el ‘3’ blaugrana podrà ser el propietari del club andorrà.

I és que, després de diverses setmanes d’especulacions i notícies incertes, el país veí va decidit modificar la Llei de l’Esport, un fet que resultarà clau perquè el tercer capità del Barça pugui adquirir el club.


Comentaris

envia el comentari