La reconeguda marca que aterra a Catalunya: primera botiga física de tot Espanya

L'establiment comptarà amb zones de demostració dels productes i fins i tot amb un saló de bellesa

Una reconeguda marca ha decidit trepitjar Catalunya per quedar-s'hi. I no és altra que Dyson. La companyia obre les portes de la seva primera botiga física a Espanya a Barcelona, concretament al centre comercial 'La Maquinista', situat al districte de Sant Andreu. L'espai compta amb 185 metres quadrats dedicats a la tecnologia pionera de la firma en les seves diferents categories, a més d'una àrea convertida en laboratori de bellesa on provar i conèixer els productes de cura personal de la marca.Aquesta botiga està pensada per a convertir-se en un «temple de la tecnologia», on els consumidors poden adquirir el producte Dyson que més els agradi i, a més, conèixer de primera mà la tecnologia, funcionament i característiques de cada màquina. «Gràcies a l'assessorament del nostre equip d'experts en botiga, formats directament pels enginyers de Dyson, els clients podran triar el producte que millor s'adapti a les seves necessitats i llars», explica la companyia.«És important provar la nostra tecnologia per entendre realment com funciona. No serveix de res tenir-la exposada en les prestatgeries. Per això, he dissenyat la botiga de tal manera que la tecnologia més innovadora estigui al centre i a l'abast del consumidor. Podran agafar les màquines i provar-les a les nostres zones de demostració», assenyala James Dyson, director executiu de l'empresa britànica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Botiga amb zones de demostració per provar els productes

Com apuntàvem, l'última tecnologia de Dyson estarà exposada al centre de la botiga perquè els usuaris puguin experimentar i comprovar l'eficàcia dels productes. Cada àrea compta amb una zona de demostració interactiva com, per exemple, l'espai on recollir la brutícia i la pols en diferents menes de sòl amb les aspiradores sense cable; la zona on polvoritzar diferents productes i observar com els purificadors són capaços de controlar la qualitat de l'aire en els interiors; o l'àrea de bellesa.La companyia busca una experiència més enriquidora en el seu nou espai, un lloc on entendre millor aquests conceptes de tecnologia i treure el màxim partit als productes. A més, l'equip d'experts guiarà el consumidor per cada racó de l'espai, explicant-los i donant-los l'oportunitat de conèixer a fons la màquina que estan a punt de comprar, o de la qual ja gaudeixen a casa.A més, el consumidor podrà reservar la seva cita amb antelació i seleccionar el servei que més l'interessi, com una cita privada amb un 'personal shopper'; assessorament de compra o per resoldre dubtes sobre la seva màquina; personalització i tria de diferents accessoris per a la seva aspiradora o moldejador Dyson Airwrap; i fins i tot una sessió privada amb estilistes professionals al 'Beauty lab'.

'Beauty lab', el saló de bellesa de Dyson

La veritable novetat d'aquest espai és el 'Beauty Lab', un autèntic saló de bellesa dedicat a la salut capil·lar, situat en la part posterior de la botiga i equipat amb dos llocs de perruqueria i un rentacaps. «Tots aquells amants de la bellesa i de la cura del cabell podran submergir-se en un oasi de relaxació i de benestar, gràcies a les mans expertes d'aquests professionals i als productes de la firma», afegeixen des de Dyson.L'atenció se centra en el diagnòstic i l'assessorament personalitzat perquè puguin triar les eines perfectes en funció de cada mena de cabell i estil. Tots els llocs de pentinat estan equipats amb l'assecador Dyson Supersonic, el moldejador Dyson Airwrap i la planxa Dyson Corrale.A més d'això, està previst un calendari de tallers i activitats temàtiques que, en compliment de la normativa de seguretat, animaran la botiga al llarg dels mesos per involucrar i educar els consumidors en diferents temes, des del benestar fins a la cura de la llar, passant per la qualitat de l'aire i la salut del cabell.


Comentaris

envia el comentari