Decathlon obre a Blanes la seva botiga número 26 a Catalunya

L'establiment, el quart de la cadena a terres gironines, dona feina a més de mig centenar de treballadors

Imatge de la porta d'entrada de la botiga de Decathlon a Blanes
Aquest divendres ha obert portes la nova botiga de Decathlon a Blanes. | Europa Press

Decathlon segueix creixent a Catalunya, tot i la pandèmia de coronavirus. La cadena de venda i distribució de material esportiu ha obert aquest divendres a Blanes la seva botiga número 26 a terres catalanes i la quarta a Girona. L'establiment, ubicat a l'avinguda del Parlament de Catalunya del municipi i que dona feina a més de mig centenar de treballadors, ofereix productes de més de 150 disciplines esportives en una superfície adaptada a les actuals restriccions decretades pel Govern. 

En un comunicat, la companyia ha posat l'accent en què l'obertura de la nova botiga es fa prioritzant la seguretat i la salut dels clients, implantant diverses mesures higièniques, com un control permanent de l'aforament, equips de protecció individual per als treballadors —als que es pren la temperatura diàriament—, guants i gel hidroalcohòlic per als clients, així com cartelleria i senyalització pel manteniment de la distància de seguretat.

Un aparcament per a 228 vehicles i una aposta per la cura del medi ambient

L'empresa francesa ha explicat que ha apostat per obrir portes d'aquesta nova botiga en plena pandèmia perquè «l'esport és un dels principals aliats per a suportar millor la situació». El director de Decathlon Blanes, Carlos Soler, ha destacat que tot l'equip de l'establiment treballa de dilluns a dissabte per a ser «el gran aliat esportiu tant per als esportistes de la zona com per a les entitats locals».

Per fer de la compra una experiència més segura, Decathlon Blanes, que compta amb un aparcament per a 228 vehicles, ha habilitat el servei de 'Clica i Recull en 1 hora en botiga' o el 'Clic and Car', que permet la recollida de comandes sense necessitat d'entrar a l'establiment.

A banda de les mesures de seguretat anti-Covid, la nova botiga de Decathlon a terres gironines aposta per la cura del medi ambient, amb llums LED —que redueixen el consum un 65%—, claraboies a la coberta, així com sistemes d'encesa que maximitzem la llum natural. L'aposta es completa amb màquines de climatització, aïllament perimetral de les parets de la botiga, el control de consum eficient d'aigua, bosses ecològiques fetes amb excedents tèxtils i tiquet digital.


Comentaris

envia el comentari