Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Caixabank

La decisió de CaixaBank que afecta 4,8 milions de clients

Això és el que farà el banc amb les conegudes com a llibretes d'estalvi

Les llibretes d'estalvi tenen una llarga història. A Catalunya, el seu ús es va començar a estendre a començaments del segle XX. Tot i això, amb el pas dels anys, l'arribada de les noves tecnologies les ha anat deixant de banda.

Això no treu, que no continuïn sent moltes les persones que les continuen utilitzant per controlar i portar al dia la seva economia. Sempre hi ha clients que volen actualitzar les llibretes en caixers i bancs, encara que ja no sempre és possible.

En aquest sentit, des de CaixaBank han volgut continuar donant cobertura a tots aquests clients, assegurant que puguin actualitzar la llibreta d'estalvis quan vulguin. D'aquesta manera, pretenen donar-los oportunitats també a la gent gran.

CaixaBank aposta per les llibretes d'estalvi

L'entitat financera compta amb la xarxa més gran del territori, ja que té 3.800 sucursals repartides per tot l'estat. Actualment, estan duent a terme un compromís per proporcionar una atenció personalitzada a la gent gran.

Foto d'una dona traient diners d'un caixer de CaixaBank.
Els clients de CaixaBank podran continuar utilitzant la seva llibreta. | Europa Press

Per això, una de les mesures és instal·lar el mòdul de llibretes d'estalvi a tots els seus caixers. De fet, fins i tot els més moderns i actualitzats, aquells que tenen fins i tot lector contactless i altres avenços, ho inclouen.

D'aquesta manera, tots els seus clients poden utilitzar qualsevol dels més de 12.000 caixers de l'entitat per comprovar-ne tant el saldo com els moviments a través de la llibreta d'estalvi.

Els clients més grans de 26 anys podran utilitzar-les

Una altra de les coses que ha volgut deixar clar CaixaBank és que el suport per a llibreta estarà disponible per a qualsevol client de més de vint-i-sis anys que ho desitgi. En aquest aspecte, són molts els clients de l'entitat que se'n podran beneficiar.

A més, els clients poden continuar sol·licitant la llibreta d'estalvi a l'oficina i se'ls proporcionarà sense cap cost extra. D'altra banda, cal recordar que no porta associada cap quota de manteniment per fer-la servir.

El client ha de mantenir alguns compromisos

Tot i això, el client ha de complir una condició per poder gaudir dels avantatges d'utilitzar la llibreta d'estalvi. En aquest sentit, ha de dur a terme un compromís de mantenir-la activa de manera mínima. Per exemple, cal que l'actualitzeu almenys una vegada a l'any.

En el cas especial de les persones més grans de seixanta anys, per part seva, aquest termini s'estén a dos anys. Si en aquest període la fan servir una vegada la llibreta continuarà estant vigent i operativa com ho ha fet sempre.

Les persones més grans de setanta anys, per la seva banda, podran utilitzar-la i actualitzar-la quan vulguin. En aquest cas, no s'ha establert cap condició al respecte, per la qual cosa mai es donarà de baixa.

Imatge d'una oficina de CaixaBank
CaixaBank facilita l'accés als caixers a les persones grans. | EP

CaixaBank inverteix en caixers accessibles per a la gent gran

Els caixers de CaixaBank destaquen per ser dels més nous dins del sector. S'hi poden dur a terme més de 250 operacions per facilitar-ne l'ús als clients.

Així mateix, des de l'entitat bancària hi ha formacions en digitalització per a tots els clients. D'aquesta manera, tots podran saber fer servir els seus caixers, així com la banca digital. El 2022, el banc va dur a terme més de 3.000 d'aquestes sessions a més de 15 mil persones.

A CaixaBank aposten pels clients sèniors, a més a més, un menú simplificat d'operacions. Es tracta de CaixaFàcil, un menú molt senzill que s'activa de forma automàtica pensat per a aquells que no estan familiaritzats, encara, amb les noves tecnologies.

Amb totes aquestes propostes, des de CaixaBank acompanyen els clients sèniors i els donen l'oportunitat de digitalitzar-se o continuar fent les coses a la seva manera. A les sucursals, també hi ha empleats especialitzats per ajudar els que ho necessitin.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp