La història d'una família catalana i el seu fill de 9 anys que patia bullying a l'escola

Rebia burles contínues per la seva afició al ballet

«El meu fill ha hagut de canviar d’escola perquè fa ballet i a la del poble li varen fer bullying». Així és com comença un fil viral de Twitterd’una mare angoixada per la situació que li ha tocat viure al seu fill. El nen, de 9 anys, s’ha hagut de canviar d’escola perquè no parava de rebre burles per part dels seus companys de classe.

A través d’aquest fil, la R. intenta conscienciar als pares que «ajudeu als vostres fills a empatitzar. Ajudeu-los a créixer com a persones», per així evitar situacions com la del seu fill i el problema del bullying a les escoles.

La dona explica que «els nens li deien que no podia jugar amb ells perquè no era un ‘machote’ amb 9 anys que tenen!». També fa referència al fet que l’únic motiu és que a ell li agradaven coses diferents que als altres «era ‘raro’ perquè no li agradava el fortnite, ni els videojocs, ni el futbol. Al meu fill li agrada ballar, li agrada la música, toca el contrabaix i el piano».

Assegura que el principal problema és que «els nens el varen maltractar amb el consentiment dels seus pares». «Això no passa si els pares sou oberts i enteneu que existeixen moltes maneres de ser sense que impliqui la sexualitat. Tenen 9 anys no saben què seran. Saben què els fa sentir bé o malament» sentència.

«No vull haver de canviar d'escola, aquesta m'agrada»

Evidentment, aquesta situació al seu fill no el feia estar bé i la R. va decidir canviar-lo d’escola, on ara «és feliç». Tot i això, i tal com ha explicat en una entrevista al diari 'Ara', el nen «té molta por» d’explicar que li agradar fer ballet: «Mama no vull haver de canviar d’escola, aquesta m’agrada» li diu.

Una història que a poc a poc s’ha anat difonent per xarxes i que milers de persones han compartit i comentat. Són moltes les famílies que mostren el seu suport a la R. i demanen que es prenguin mesures tant a les escoles com a casa per acabar amb l’assetjament escolar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari