Josep Maria Mainat durant l'entrega de la Creu de Sant Jordi a Barcelona, el 16 de maig del 2019

La dràstica decisió de Josep Maria Mainat per a evitar els robatoris de la seva dona

El productor ha tapiat una de les seves empreses més importants de Barcelona

Després de fer-se pública la notícia que la dona de Josep Maria Mainat, Angela Dobrowlski, havia intentat assassinar-lo per a no quedar fora de la seva herència, ara aquesta història no deixa de protagonitzar titulars. La nit del 22 al 23 de juny, segons van explicar a 'La Vanguardia', l'esposa del productor li va injectar insulina al català, sent ell diabètic, per a intentar acabar amb la seva vida. 

Mainat va quedar en coma i per sort tot va quedar en un espant i es va poder recuperar a l'hospital. Va ser precisament després del seu ingrés en el centre mèdic quan va denunciar a Angela per intent d'assassinat i després d'això es va procedir a la seva detenció, encara que poc temps després va ser posada en llibertat amb càrrecs perquè no tenien proves suficients que demostressin el que havia fet.

Angela es va instal·lar a una de les mansions de Mainat

No contenta amb l'intent, la seva dona amb qui està en tràmits de divorci des de fa alguns mesos, es va instal·lar en una de les mansions que posseeix Mainat a Horta, Barcelona, juntament amb un altre home, el seu amant. Finalment, la Guàrdia Urbana va acabar detenint a Angela Dobrowlski per delicte de furt encara que ha tornat a ser posada en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge.

Això ha desencadenat una por aterridora en Mainat, qui ha pres unes mesures molt contundents en la seva actual empresa, Reset TV, situada en la mateixa localitat que la mansió en la qual es va instal·lar a la força la seva dona. L'encarregada de treure a la llum aquesta acció del català ha estat Laura Fa en Telecinco, on ha explicat que el productor ha tapiat les oficines del seu negoci amb l'objectiu que no s'emportin el material de la productora.

Angela viu de Mainat

Angela Dobrowlski no treballa i no té cap font d'ingressos, per la qual cosa tan sols viu dels diners que li envia Mainat. De fet, molts asseguren que es menja el menjar que el productor li fa arribar a través d'Amazon, una cosa que podria haver-se confirmat quan el divendres es va poder veure en directe com li arribava un paquet al seu nom i el recollia algú per ella.

Segons afirmen els seus veïns, ara Angela surt de la mansió de forma camuflada perquè ningú la reconegui amb una perruca de color vermell i unes enormes ulleres de sol.