Demana una amanida en un restaurant de Barcelona per 10 euros i li porten un plat pràcticament buit

L'establiment forma part d'una coneguda marca de restaurants

Imatge d'arxiu d'una amanida caprese
Imatge d'arxiu d'una amanida caprese | Pixabay

Aquest cap de setmana una jove s'ha fet viral després de pujar una fotografia a les xarxes socials d'una amanida que li van servir a una amiga al restaurant. El plat portava simplement tres rodanxes de tomàquet i una porció de formatge -burrata o mozzarella- per un preu de 10 euros. La usuària deia «la meva amiga s'ha demanat una amanida de 10 euros i li han portat literalment això», despertant una allau de reaccions. 

El missatge acumula gairebé 1.500 respostes, 6.700 retuits i 83.600 m'agrada a Twitter. Segons Metrópoli Abierta, l'establiment d'aquesta obra culinària es tracta de la cadena de restaurants Crep Nova, concretament al local situat al passeig Bonanova de Barcelona. Després d'aquesta allau de reaccions, caldrà veure si el restaurant es pronuncia i aclareix si es tracta d'un error de cuina o si realment l'amanida caprese de l'establiment és així.

Els comentaris apleguen tota mena de reaccions. Des de crítiques per l'alt preu de l'amanida, d'altres que debaten si és burrata o mozzarella o d'altres que justifiquen el plat assegurant que aquest és el valor real d'aquest formatge tan preuat. 

 

La cadena de restaurants Crep Nova de Barcelona

La cadena de restaurants Crep Nova, de la família Farrés, compta amb sis restaurants a la ciutat de Barcelona i pròximament té previst obrir un altre a Sant Cugat del Vallès. Actualment, els seus establiments es poden trobar a les següents direccions: carrer Muntaner 224, doctor August Pi i Sunyer 12 (Pedralbes), a Compte d'Urgell 280, passeig Bonanova 104, passeig Bonanova 12 i a LaForja 132 (per menjar a domicili).

.


Comentaris

envia el comentari