Xavi Hernández i Dembélé

Laporta i Xavi se'n fan creus: El surrealista motiu que fa feliç a Dembélé

Ara sembla que Dembélé és més feliç que mai

Laporta té molta feina encara amb la plantilla del Barça. S'han de fer canvis per donar més facilitats a Xavi. És a dir, s'ha de fer una 'purga' al vestidor i alliberar la plantilla de les lloses. 

El Barça no entén el seu comportament

El nom propi que ha de sortir el pròxim estiu és Ousmane Dembélé. Tot apunta al fet que marxarà a París sense deixar cap benefici al Barça.

La relació de Dembélé amb el club és totalment nul·la. Des de la directiva no entenen cap de les decisions que ha pres el francès. Li donaven l'oportunitat de marxar a un club perquè jugués més i ell no va acceptar.

A banda d'una oportunitat per marxar, també li oferien una renovació. De fet, Laporta va admetre que la renovació era un esforç molt gran per part del Barça.

Un Dembélé sense lesions

Doncs sembla que totes les polèmiques no l'han afectat ni el més mínim. Ousmane Dembélé es troba més feliç que mai. Al cap de 4 anys al Barça, no ha tingut un millor moment anímicament com aquest.

Ha acceptat que es quedarà sis mesos més i que després podrà escollir el destí que més li agradi. Dins d'aquesta acceptació ha entrat l'estat físic i anímic.

Dembélé entrenant amb el Barça
Porta un gol i dues assistències | FC Barcelona

Dembélé es troba amb la millor forma física des que va arribar al Barça. Tots els calvaris sembla que se li han acabat i gaudeix del futbol de Xavi. Potser és una de les ratxes de partits més llargues sense lesionar-se.

La veritat és que està jugant pocs minuts encara, però ho fa a bon nivell. 

L'amic de Dembélé al rescat

Deixant la seva part esportiva a banda, anímicament s'ha trobat a sí mateix. L'arribada del seu amic Pierre-Emerick Aubameyang ha estat clau perquè la situació millori. 

Aubameyang i Dembélé van coincidir al Borussia Dortmund i van forjar una forta amistat. Ara es pot veure com s'asseuen junts a la banqueta i al vestuari.

Dembélé i Aubameyang al Borussia Dortmund celebrant un gol
Dembélé i Aubameyang al Borussia Dortmund | Twitter

Compta amb el suport de Xavi Hernández. Després del partit contra l'Atlètic de Madrid on el nom de Dembélé va rebre fortes xiulades, el tècnic va demanar calma. No vol que sigui xiulat i vol comptar amb el francès.

És lògic que vulgui comptar amb ell. Tot i que no és un jugador que vulgui posar de titular, Dembélé és un excel·lent recanvi. Revoluciona els partits i dona un perfil diferent del Barça. Veurem com acaba el calvari Dembélé.