URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Deneguen la nacionalitat a una veïna de Tàrrega per confondre Joan Carles I amb la capital d'Espanya

La dona no va saber respondre bé quina era la capital de Catalunya, ni qui era el rei Joan Carles
Imatge de l'Audiència Nacional | ACN

 

Aconseguir la nacionalitat espanyola no és bufar i fer ampolles. Això no obstant, sembla lògic que la persona que l'aconsegueixi, hagi aconseguit una mínima integració al país. Bé, doncs l'Audiència Nacional ha denegat la nacionalitat espanyola a una veïna de Tàrrega nascuda al Marroc per no haver assolit els coneixements mínims sobre el país. Segons ha avançat aquest diumenge el diari 'Segre', la dona no va saber respondre bé quina era la capital de Catalunya, ni qui era el rei Joan Carles.

 

No va saber respondre preguntes bàsiques

En aquest sentit, segons explica el diari, la dona va fer afirmacions com que el rei Joan Carles era la capital d'Espanya i que les capitals de Catalunya eren Lleida, Barcelona i Madrid. Tanmateix, va assegurar no conèixer ni cap esportista, ni grup de música, ni escriptors, ni pintors. El mateix li passava amb els monuments o els diaris principals del país.

 

Malgrat aquest evident desconeixement i desinterès pel territori el qual ocupa en l'actualitat, la dona va decidir recórrer la denegació de la nacionalitat que li havia atorgat el Ministeri de Justícia, al·legant que havia estat una decisió arbitrària.

 

Finalment, i donades les raons anteriorment exposades, l'Audiència Nacional ha acabat per determinar que la dona, de 60 anys, no era mereixedora de rebre la nacionalitat, ja que «no s'ha acreditat un suficient grau d'integració a la societat espanyola».

 

També et pot interessar...