Denis, l'home de 32 anys que va deixar d'envellir als 13 sota la incredulitat dels metges

Els experts no han trobat la raó d'aquesta estranya afecció genètica

Denís Vashurin té 32 anys però segueix tenint l'aparença d'un nen de 13 anys
Denís Vashurin té 32 anys però segueix tenint l'aparença d'un nen de 13 anys | Instagram

L'eterna joventut ha estat un dels desitjos més repetits al llarg de la història de la humanitat. Es tracta d'un concepte idealitzat per la societat i un tòpic propi de la mitologia i el cinema. Tot i això, existeixen casos com el de Denís Vashurin que mostren que la realitat pot superar la ficció. Aquest home de 32 anys natural de Rússia segueix tenint l'aparença d'un nen de 13 anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#август2020#отпуск#лето2020#море#summer2020

Una publicación compartida de Денис Вашурин (@denvashurin125) el

 

Denís Vashurin, l'home atrapat en un cos d'un nen de 13 anys

Quan era adolescent el seu cos va deixar d'envellir sense que els metges poguessin donar una explicació. Encara que tampoc es tracta d'un cas únic al món, els experts no han trobat la raó d'aquesta estranya afecció genètica.

Denis va notar des de molt petit que el seu creixement era més lent que la resta de companys de classe, però en un principi no li va donar importància. A poc a poc es va adonar que la seva vida seria molt diferent de la resta, però no per la seva condició sinó per com la societat el veia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поехали...

Una publicación compartida de Денис Вашурин (@denvashurin125) el

 

Denís Vashurin denuncia a través d'Instagram que se sent jutjat pel físic

Aquesta constant joventut s'ha convertit en un veritable malson. L'home viu en un petit poble de la regió oriental russa de Primori, on se sent jutjat per la seva aparença física. Molta gent no es creu que tingui 32 anys i ha tingut diversos problemes per aquest motiu. Inclòs una vegada va ser detingut per un agent que va sospitar que era un menor d'edat que havia falsificat el carnet d'identitat per semblar més gran.

El protagonista relata a través del seu compte d'Instagram el difícil que li resulta viure al seu poble, on tots el coneixen. Per aquest motiu, aprofita el seu temps lliure per anar al bosc, caçar o pescar i en companyia del seu gos.


Comentaris

envia el comentari