Un veí denuncia que fa deu anys que té un camió aparcat a la porta de casa al Vallès

Així ho ha explicat Carlos Bartolomé, l'afectat, a RAC 1

Camió
Un camió en una imatge d'arxiu | Pixabay

Un veí de Sant Quirze del Vallès denuncia que té un camió aparcat davant la porta de casa seva des de fa més de deu anys. Així ho ha explicat a la cadena ‘RAC 1’, on ha assegurat que el camió molesta a la seva família i que a més podria ser perillós per la seva filla petita, ja que es troba en mal estat a l’estar rovellat i amb molta brutícia als baixos.

Carles Bartolomé, el denunciant, assegura que els primers anys el propietari del vehicle el movia per anar a passar la ITV, però que ara, ja fa molt de temps que no el mou, ja que a l’octubre farà dos anys que el camió no passa la inspecció.

No ha pogut arribar a un acord amb el propietari

«Quan obro la porta al matí, en lloc de veure la muntanya, veig el camió» explica Bartolomé, qui ja ha demanat a l’Ajuntament, diverses vegades, que posi una plaça per persones amb mobilitat reduïda per la seva mare. Una demanda que li han denegat perquè la dona no està empadronada al municipi: «Vaig demanar-ne una de genèrica, però també ho han denegat».

Bartolomé assegura que va intentar arribar a un acord amb el propietari del camió però aquest li va dir que no el mouria perquè «no li donava la gana». Després d’això s’ha queixat moltes vegades, tant a la policia com al Síndic de Greuges, però lamenta que no li han donat cap solució al problema.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari