Denuncien que a la comissaria dels Mossos de Ripoll estan treballant a set graus

La calefacció no funciona des de fa dues setmanes i ningú l'ha arreglat encara, provocant una situació que el sindicat USPAC ha qualificat de «patètica i lamentable»

Exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll
Exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll | ACN

El sindicat dels Mossos d’Esquadra, USPAC, ha denunciat que a la comissaria de Ripoll (Ripollès) els agents estan treballant a una temperatura que ronda els set graus, com a conseqüència de no tenir calefacció des de fa unes dues setmanes. Una situació que des del sindicat han qualificat de «patètica i lamentable».

Segons s’ha pogut saber, el problema es va produir quan es va esgotar la biomassa amb la qual funciona la calefacció, llavors en van demanar més però, en arribar l’encàrrec i intentar tornar a posar la caldera en funcionament aquesta va fallar. Des de llavors encara no s’ha arreglat.

A la comissaria es manté una temperatura  d’uns set graus

«A més del perjudici pels policies, també ho és per a ciutadans que venen a posar una denúncia i han de patir aquesta situació», recorden des del sindicat. I és que, segons s’ha dit, la temperatura que hi ha a la comissaria des que es va trencar la calefacció és d’uns set graus.

Una temperatura que han assegurat que és «molt més baixa» que a altres llocs de Catalunya en ple carrer. «Avui és diumenge, demà últim dia de l'any, pots comptar que fins al dia 2 potser estan els companys treballant a set graus. No és normal», denunciaven aquest cap de setmana.

Imatge del termostat de la comissaria de Ripoll aquest diumenge 30 de desembre de 2018
Imatge del termostat de la comissaria de Ripoll aquest diumenge 30 de desembre de 2018 | ACN

 

I és que, segons han explicat, el tècnic de manteniment contractat pel departament no és capaç d’arreglar la caldera i només ho pot fer el tècnic oficial que la va instal·lar en el seu moment.

Una problema recurrent

No només s’ha denunciat ara aquest fet, sinó que, a més, el portaveu del sindicat USPAC, Josep Miquel Milagros, ha afirmat que es tracta d’un «problema recurrent» de Ripoll, tot i que fins ara no ho havien denunciat.

Ara però, han volgut donar-li visibilitat perquè «no pot ser que cada any estiguem a la mateixa situació». Milagros ha afirmat: «Volem que s'arregli, que s'hi posi solució i algú que controli si queda o no biomassa perquè no passin aquestes coses».


Comentaris

envia el comentari