ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben el cos sense vida del jove de 20 anys desaparegut a Catalunya

Denuncien que a la comissaria dels Mossos de Ripoll estan treballant a set graus

La calefacció no funciona des de fa dues setmanes i ningú l'ha arreglat encara, provocant una situació que el sindicat USPAC ha qualificat de «patètica i lamentable»
Exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ripoll | ACN

 

El sindicat dels Mossos d’Esquadra, USPAC, ha denunciat que a la comissaria de Ripoll (Ripollès) els agents estan treballant a una temperatura que ronda els set graus, com a conseqüència de no tenir calefacció des de fa unes dues setmanes. Una situació que des del sindicat han qualificat de «patètica i lamentable».

 

Segons s’ha pogut saber, el problema es va produir quan es va esgotar la biomassa amb la qual funciona la calefacció, llavors en van demanar més però, en arribar l’encàrrec i intentar tornar a posar la caldera en funcionament aquesta va fallar. Des de llavors encara no s’ha arreglat.

 

A la comissaria es manté una temperatura  d’uns set graus

«A més del perjudici pels policies, també ho és per a ciutadans que venen a posar una denúncia i han de patir aquesta situació», recorden des del sindicat. I és que, segons s’ha dit, la temperatura que hi ha a la comissaria des que es va trencar la calefacció és d’uns set graus.

 

Una temperatura que han assegurat que és «molt més baixa» que a altres llocs de Catalunya en ple carrer. «Avui és diumenge, demà últim dia de l'any, pots comptar que fins al dia 2 potser estan els companys treballant a set graus. No és normal», denunciaven aquest cap de setmana.

 

 

Imatge del termostat de la comissaria de Ripoll aquest diumenge 30 de desembre de 2018 | ACN

 

I és que, segons han explicat, el tècnic de manteniment contractat pel departament no és capaç d’arreglar la caldera i només ho pot fer el tècnic oficial que la va instal·lar en el seu moment.

Una problema recurrent

No només s’ha denunciat ara aquest fet, sinó que, a més, el portaveu del sindicat USPAC, Josep Miquel Milagros, ha afirmat que es tracta d’un «problema recurrent» de Ripoll, tot i que fins ara no ho havien denunciat.

 

Ara però, han volgut donar-li visibilitat perquè «no pot ser que cada any estiguem a la mateixa situació». Milagros ha afirmat: «Volem que s'arregli, que s'hi posi solució i algú que controli si queda o no biomassa perquè no passin aquestes coses».