Foto del logo d'El Corte Inglés damunt d'un edifici.

Desbandada a El Corte Inglés: l'altre centre comercial que dirà adeu a Catalunya

Els clients aviat deixaran de poder visitar aquest El Corte Inglés

El futur d'un dels carrers comercials més cars del país està en dubte. Parlem del Portal de l'Àngel, una via de vianants que es troba a Barcelona i congrega una gran quantitat de comerços, tant nacionals com internacionals.

Encara que si pensem en algun edifici emblemàtic d'aquesta avinguda, segurament se'ns vingui a la ment el que ocupa la cadena d'El Corte Inglés. I és que, fa només uns mesos, va ser comprat per una societat conjuntada, formada per Redevco i Ares, gestor immobiliari i fons d'inversió, respectivament.

Inditex podria estar interessat en comprar l'edifici d'El Corte Inglés

Després d'una operació de 200 milions d'euros, el destí de l'edifici situat al Portal de l'Àngel podria experimentar un canvi important. Segons algunes fonts, l'edifici d'El Corte Inglés aviat podria albergar un nou comerç. I és que, segons el mitjà El Idealista, altres grups estarien interessats a negociar amb Redevco i Ares.

Tot i això, un s'ha endut tots els focus, ja que es tracta del gegant del retail, Inditex. Les fonts haurien compartit amb el mitjà que la companyia d'Amancio Ortega estaria interessada en aconseguir l'edifici que té fins a 4.000 m².

Cartell de Zara darrere unes fines cortines
S'espera que Zara sigui una de les marques que obri al local | Àngel Ullate

Com que és un edifici d'aquestes dimensions, la cadena estaria interessada a instal·lar més d'una cadena pertanyent a la marca. En el cas de la primera, s'especula que serà Zara. Tot i això, l'altra marca encara seguiria en dubte, encara que s'espera que es tracti d'una botiga Stadivarius o Pull&Bear.

Cal destacar, però, que no es tractaria de res “nou” per part d'Inditex. La companyia ja compta amb algunes de les marques més conegudes repartides per tota l'avinguda. Sense anar més lluny, compta amb botigues Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Pull&Bear, Oysho i Bershka, entre d'altres.

Una altra cadena d'Inditex ha aterrat a El Portal de l'Àngel

Per si no n'hi hagués prou, aquesta no es tractaria de l'única incorporació d'Inditex al Portal de l'Àngel. Fa només uns dies, el gegant del retail va inaugurar una macrobotiga Lefties en aquesta avinguda, concretament al número 20.

La botiga, que arriba fins als 2.000 m², compta amb quatre plantes, on es podran trobar les diferents seccions que ofereix Lefties: dona, home, esport, roba interior, esport, llenceria, denim, nen i nadó. Així mateix, disposarà d'una zona que funcioni com a cafeteria i una altra com a punt de reciclatge de peces usades.

Tot i això, el més cridaner d'aquesta obertura és el conjunt de novetats tecnològiques amb què comptarà. Per exemple, la incorporació de provadors intel·ligents: «La nova Lefties Digital Store Portal Barcelona incorpora un sistema de torns en provadors que redueix les esperes. Amb aquest nou sistema, els clients podran accedir directament als emprovadors si aquests estan majorment disponibles», afegien des de la marca.

A més, la botiga comptarà amb el sistema de pagament Easy Pay, el qual permet pagar els teus articles (en efectiu, targeta o amb un dispositiu mòbil) només escanejant els articles. D'aquesta manera, els clients podran pagar en el moment que els sembli més oportú, sense haver de passar necessàriament per caixa.

També comptarà amb un servei de personalització

Paral·lelament, aquesta botiga també disposarà d'un servei de personalització, que ja s'ha implantat a altres botigues de la companyia. Amb aquest servei, els clients podran personalitzar les seves peces preferides, gràcies a la varietat de tècniques que ofereixen: brodat amb text, pegats, gravat amb làser, imatges...

I en el cas que no et puguis desplaçar fins a aquesta botiga Lefties, hi ha solució. Sempre tens l'opció de personalitzar-te el teu producte preferit des de casa i comprar-te'l de forma online.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!