Otras vidas: cómo saber quién fui en mis vidas pasadas

Descobreix qui vas ser en una altra vida

T'expliquem els secrets que es relacionen amb el procés de reencarnar-se

Hi ha moltes religions i cultures que creuen en la reencarnació, que segurament manifesta els desitjos que tenen les persones de viure vides diferents de la que tenen. El concepte de les altres vides i de la reencarnació fa milers d'anys que està present a la tradició índia, asiàtica, grega i celta, entre altres.

Sovint, les persones que defensen la reencarnació es fan aquesta pregunta: com puc saber qui vaig ser en una altra vida?  Doncs això no té una resposta única. Podria ser que haguessis estat un artesà, un revolucionari o algú vinculat amb la monarquia? I, a banda d'això, per quin motiu t'has enamorat a primera vista de la teva parella? Potser existeixen les ànimes que tenen trobades en altres vides?

Hi ha tantes preguntes com possibilitats, però essencialment podem dir que, a l'interior, tothom posseeix un sentiment profund que fa que pensem que hem viscut alguna altra vida, que en un passat vam experimentar altres coses.

Signes que t'indiquen que has viscut altres vides 

La creença espiritual sobre la reencarnació afirma que, quan morim, l'ànima marxa del cos físic i torna a entrar en un altre cos després de viure al món dels esperits o espai entre vides durant un lapse de temps curt. Hi ha gent que torna per tal de guarir el karma, d'altres per desenvolupar les ànimes encara més i d'altres per contribuir a fer que els altres evolucionin. 

En cas que examinem la línia de la nostra existència, veurem diversos senyals que fan que ens remuntem a altres vides.  Un exemple d'això seria l'ésser que des de molt aviat pot llegir allò que pensen els altres, comprendre com es comporten i avançar-se a la manera d'actuar que tenen. Això té a veure amb el fet que, al llarg de la història de la teva ànima, hauries tingut interaccions amb milers d'individus, i més que un jutge fa que siguis un observador. Hi ha un gran nombre d'individus, de fet, que aconsegueixen esdevenir veritables detectors de mentides arran de tot allò que han experimentat durant les seves vides passades.

Otras vidas: cómo saber quién fui en mis vidas pasadas
Descobreix qui vas ser en una vida passada | HOROSCOPOMAGICO.COM

Hi ha un altre senyal universal que fa que pensem en vides passades: el fet de gaudir de l'aïllament i la solitud. D'aquesta manera, la persona es pot trobar a si mateixa i mostra que no li cal ningú per validar la seva autoestima. Aquest amor propi, de fet, es deriva del vincle que un mateix manté amb la seva espiritualitat, i no de l'aprovació de la resta de persones.

El desenvolupament d'una personalitat pròpia, els temes de conversa que tenim, els gustos que professem des de ben petits... Tot podria estar relacionat amb uns orígens ancestrals, d'altres vides que som incapaços de desxifrar i que fan que siguem persones úniques enmig de la massa, fins i tot quan mantenim una trobada familiar. Per a molta gent, de fet, ser convencional resulta d'allò més estrany.

Descobreix qui vas ser en una altra vida

De quina manera puc tenir clar que les coses que estic vivint ara són una reencarnació, que no es tracta de la primera vida que visc? Els experts afirmen que existeixen formes diferents per descobrir si abans has viscut en aquest món. Ara bé, sense cap mena de dubte, la regressió és la més estesa.

Es basa en el fet d'anar a una sessió de teràpia en què el terapeuta, per mitjà de la hipnosi, faci que ens transportem cap a un altre indret i període, que contribueixi a la descoberta de qui vam ser i de les coses que vam viure abans de situar-nos on som. Cal que remarquem que Carl Gustav Jung i Sigmund Freud són pioners pel que fa a la investigació de la hipnosi de regressió per tal d'esbrinar dades al voltant de les vides passades.

Igualment, podem descobrir qui vam ser en un passat per mitjà de la meditació. Per aconseguir-ho és necessari que et centris en tu i que, per mitjà de la intuïció, sentis si has viscut en un altre moment anterior, o et podries dedicar un temps a reflexionar sobre diversos dels trets que et caracteritzen i descobrir si els hauries pogut obtenir a partir d'una reencarnació, si són uns hàbits que provenen de vides diferents.

En aquesta direcció, podríem remarcar el fet de tenir un do especial per exercir una professió o un art, per tocar un instrument naturalment sense haver-lo estudiat,  ser molt destres en un esport, entre altres coses que ens fan veure que podria ser que el nostre potencial hagués estat ben actiu al llarg d'alguna vida del passat.

Igualment, aquí podem incloure el fet de sentir que estem particularment bé, espontàniament, en un indret o ambient que en teoria són estranys, i això ens indicaria que en un passat, en alguna altra vida, vam ser feliços en una circumstància així.

El mateix podem dir pel que fa al fet que, a simple vista, sentim una connexió bona o dolenta amb algú —unes ànimes que en una altra vida es van trobar i que avui en dia encara tenen vigent la seva experiència—, que posseïm pors persistents i infundades en algun tema concret —el foc, l'aigua, algun animal, les armes...— o que, quan estudiem, sentim predilecció per un període específic.

Otras vidas: cómo saber quién fui en mis vidas pasadas
Hi ha diversos senyals que poden ser indicatius del fet d'haver viscut en un temps passat | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Darreres notes al voltant de les vides passades

El renaixement de l'energia o la reencarnació es produeix al voltant nostre cada dia d'una manera ben diferent. Potser per això moltes dones i molts homes contemplen la reencarnació com una cosa intuïtiva, natural, que té la capacitat de vincular-nos amb la nostra essència vital.

Es tracta, de fet, de quelcom que trobem present al nostre dia a dia, en les coses que tenim al voltant, que gaudeixen d'un patró bàsic de creixement, canvi i evolució. Observem que la vida, en general, experimenta un procés de maduració  a través de velocitats diferents. Per tant, per què no podria produir-se això també però amb el nostre esperit, la nostra ànima?

Així, molta gent considera ben normal el procés de maduració que viuria l'ànima mentre dura el procés de la reencarnació, que es té tendència a assimilar amb els altres processos de maduració que es produeixen al llarg de la vida.

També et pot interessar...