tarot

Descobreix el significat del Tarot dels Àngels

T'expliquem què vol dir cadascuna de les cartes que el conformen i de quina manera et pot ajudar

És molt probable que en algun moment vital complicat hagis notat que tens a prop un àngel de la guarda, que et vol protegir i t'ajuda a tirar endavant. La tasca de les forces del cel consisteix a oferir-te ajuda i guiatge, i el Tarot dels Àngels és molt útil per tal d'establir-hi una comunicació i demanar-los assistència. Tot seguit, t'explicarem en què consisteix aquest tarot i quin és el seu funcionament.

De quina manera et pots beneficiar del Tarot dels Àngels?

Els àngels, dins de la tradició del món de la màgia i de la religió, fan d'intermediaris entre les persones i Déu. Per això, són els missatgers entre els anhels que tenim els humans i els designis del Totpoderós. Encara que potser no te n'hagis adonat, es troben amb tu a totes hores i, en algunes ocasions, dus a terme la seva invocació sense fer-ho expressament. El Tarot dels Àngels, però, et pot ajudar a demanar-los assistència directament.

Si utilitzes les cartes dels àngels, et podran mostrar quina és la via que et cal seguir i també poden proporcionar-te assistència a l'hora de decidir-te per alguna cosa o d'observar el teu destí més lúcidament.

El Tarot dels Àngels, que serveix de guia espiritual que complementa el Tarot de tota la vida, està constituït per un total de 44 cartes il·lustrades que et guiaran i que es classifiquen en un total de tres regnes: el del Cel, que es vincula amb el fet de participar dins de l'àmbit diví; el Regne de la Creació, relacionat amb els temes de les persones; i, finalment, el de la Salut, que té a veure amb l'existència quotidiana i material.

Dins de cadascun dels regnes existents, hi ha uns àngels concrets que predominen. Per exemple, al de la Creació hi trobem els àngels que ens proporcionen serenitat i equilibri. En el cas del de la Salut, hi ha els àngels que confereixen protecció i, finalment, dins del Regne del Cel els querubins i els serafins  ens proporcionen claredat i coneixements, a banda de fer-nos estar més a prop de la immensitat divina i paradisíaca.

En cas que estiguis passant per una etapa difícil o que hagis de prendre alguna determinació vital, planteja interrogants per tal d'escoltar els missatges angelicals i recorre al Tarot dels Àngels per demanar guiatge. Si segueixes llegint, t'explicarem les denominacions que reben els arcàngels i els àngels, així com la significació que amaguen.

Els querubins i els serafins

Les cartes dels querubins i dels serafins et parlen del plànol espiritual i de la teva comesa dins del mandat diví i dins de la humanitat, perquè els querubins i els serafins són els encarregats de dur el pla de Déu a l'existència terrestre de les persones. 

1. El serafí vinculat a l'amor 

A les cartes, aquest serafí que es vincula amb l'amor cap a les persones i cap al nucli familiar apareix com un àngel amb unes mans que desprenen feixos de llum verticals. Fa una invitació a actuar sense aferrar-nos a tot allò que és material  i a lluitar per fer el bé i per aconseguir assolir la puresa dels sentiments.

angeles
Les cartes dels querubins i dels serafins et parlen del plànol espiritual| Horóscopo Mágico
 

En el cas que aquesta carta es trobi invertida, es vincula amb el sorgiment d'enganyifes  i amb un temor cap als sentiments.

2. El serafí que canta

El serafí que té la boca oberta i du a les mans una partitura —és a dir, que es disposa a cantar— fa referència al cantó més creatiu i artístic de la persona, que es podria entendre també com a símbol de la reproducció i l'abundància. Si ens apareix la carta de l'amor i juntament amb ella el serafí que canta, això es vincula amb un embaràs que contribuirà a fer més gran el nucli familiar.

Si la carta ens surt del revés, això simbolitza la tristesa, el bloqueig i la poca inspiració.

3. El serafí que guareix

Aquesta carta representa un àngel guaridor, ple de llum, amb dos focus lluminosos que van cap avall. El serafí que guareix és protector, ens ajuda a tenir fe en el fet que ens podem guarir, a viure més en pau els problemes de salut i a tenir companyia sempre que ens trobem malament.

En els casos en què la carta apareix invertida, això es vincula amb una manca de seguretat i de fortalesa pel que fa a una situació en què el cos no es troba equilibrat.

4. El querubí Kerub

Ens ajuda a poder decidir de manera apropiada sempre que patim un conflicte. El querubí Kerub consta d'un vincle directe amb la divinitat, i no només aporta consells sinó que també transmet missatges. Mediador nat, està equipat amb una espasa i apareix flanquejat per un parell d'altres àngels. T'aniria bé recórrer a aquesta habilitat de mediació per tal d'oferir la teva assistència a la resta de la gent. 

Si quan et surt ho fa de manera invertida, això pot ser un indici de grans indecisions i de conflictes amb altra gent.

5. El querubí Karibu

Karibu és un querubí que s'encarrega de la protecció i de la impartició de la justícia. El trobem en una posició d'atac, amb una espasa a les mans que apunta cap amunt. En cas que et surti aquest querubí a la teva tirada de cartes, això vol dir que tens principis lloables que fan que puguis oferir protecció a la resta de la gent, a banda de ser equànime. Per això, és important que facis servir aquestes característiques de manera positiva.

De forma invertida, el querubí Karibu fa referència a algú més aviat conservador, amb una intolerància remarcable.

6. El querubí Longeu

Es tracta de l'àngel de l'Arbre de la Vida, que per mitjà de l'experiència t'ajuda a solucionar els problemes i a ser feliç i fer feliços els altres. La seva representació mostra un ocell immens que obre les ales per damunt de l'àngel, situat al damunt d'un arbre i amb dues flames verticals de foc que li emanen de les mans.

Quan ens apareix a l'inrevés, la carta ens dona a entendre que no pots avançar com caldria per culpa dels fantasmes del teu passat.

Els arcàngels

Si ens trobem amb una carta d'un arcàngel, això sempre és positiu perquè t'ajudaran a resoldre les dificultats  que se't presentin amb recomanacions d'allò més encertades i, per mitjà dels dons de Déu, fan de portadors per a la teva tasca a nivell terrenal.

7. L'arcàngel Miquel

Miquel és l'arcàngel que té més similituds amb Déu, a banda de realitzar els desitjos divins i portar les virtuts del Totpoderós. A la carta, ens apareix acabant amb la vida d'un drac a través d'una llança, perquè es vincula amb la solució de les dificultats a través de la via més justa, cooperativa i determinada. El missatge que t'envia és que hauries de tenir menys dubtes i encarar qualsevol problema amb la fermesa que ens diu que se solucionarà

En el moment en què ens apareix de forma invertida, però, es vincula amb l'aparició de dificultats pel que fa a les teves metes.

8. L'arcàngel Gabriel

Al Tarot dels Àngels, Gabriel se'ns mostra fent el signe de la benedicció amb un parell de dits i, a l'altra mà, hi du un lliri. Es relaciona amb la dualitat bé-mal, amb el subconscient i amb el fet de ser discrets per solucionar els problemes que se'ns presenten. T'ajuda a promoure el desenvolupament de les teves virtuts a títol individual, per tal de donar pas al descobriment dels misteris vitals i aconseguir la plenitud. Es vincula amb una memòria en bona forma i amb els desplaçaments i els viatges.

En cas que ens surti del revés, la carta denota poques esperances i un cert embolic quan es tracta de decidir.

9. L'arcàngel Haniel

Haniel se'ns mostra amb una llum divina que li emana en forma de rajos per sobre del cap, i amb el dit índex que mira cap amunt. Ens indica que s'acosta un període ple d'èxits, equilibri, amor, felicitat i reconeixement. Per això, en cas que se't mostri aquesta carta no ho dubtis i gaudeix al màxim dels obsequis de la vida, de la plenitud i de l'amor.

Si trobem la carta de forma invertida, això fa referència a una propensió cap a la superficialitat.

10. L'arcàngel Rafael

Aquest arcàngel està representat amb un peix i una vara. Es vincula amb la representació del Sol i fa referència a una personalitat sòlida, de líder, plena d'activitat, així com amb tocs tant d'egoisme com d'altruisme. Per tot això, es pot vincular amb el signe zodiacal de Lleó. A banda d'encoratjar-te a fer cas del teu cor, si apareix amb l'àngel de la Justícia ens comunica l'arribada d'amics i fortuna a la nostra vida.

Invertida, la carta de l'arcàngel Rafael anuncia arrogància, avarícia, enganyifes i deslleialtats.

11. L'arcàngel Sariel

Sariel és un arcàngel que, al Tarot dels Àngels, se'ns mostra en posició descendent, amb el tors completament nu i el braç estirat cap endavant. Empra el dit índex per assenyalar, perquè constitueix la representació de l'ordre divina i ens empeny a alliberar-nos de totes les coses materials, així com a guardar dins teu un amor suprem, immens i infinit. Et confereix virtuts de lideratge i guiatge pel que fa als altres a nivell espiritual.

En cas que t'aparegui del revés, es vincula amb una pèrdua de solidesa i amb la possible presència d'alguna malaltia.

angeles
Els àngels ens poden ajudar a resoldre les dificultats | Horóscopo Mágico
 

12. L'arcàngel Ragüel

Ragüel també rep el sobrenom de «venjador dels astres», i si t'apareix en una tirada del Tarot dels Àngels et proporcionarà una estabilitat a nivell emocional i un guiatge a nivell moral  per tal d'assolir totes les metes que tens en ment. A través seu, els astres t'ajuden a superar els obstacles del teu periple vital, a banda de mostrar que ets algú que proporciona ajuda a la resta de la gent. El podràs reconèixer perquè apareix representat amb una trompeta de gran llargada a la boca.

Invertida, la carta ens parla de poca ètica i d'un estat de bloqueig a l'hora de proporcionar recomanacions a l'altra gent.

13. L'arcàngel Remiel

Remiel apareix amb un escut i una llança a les mans, i ens comunica que aviat rebrem unes notícies molt rellevants. Igualment, ens aporta intuïció i sensatesa per tal d'afrontar les manipulacions, i porta les ànimes cap al Judici Final —perquè simbolitza la misericòrdia divina—, a banda de mostrar-nos alguna cosa que al llarg de molt de temps s'havia quedat totalment amagada

En cas que l'arcàngel Remiel ens aparegui de forma invertida, això es vincula amb una època futura plena d'incertesa i de relliscades.

14. L'arcàngel Raciel

Raciel té com a funció l'acostament dels secrets divins als éssers humans, així com la revelació dels misteris que amaga l'univers. Aquest àngel dels Misteris Suprems i les Regions Secretes apareix representat amb el dit índex d'una mà elevat, emetent un punt de llum, i amb un papir de grans dimensions a l'altra mà. Raciel, de fet, contribueix a establir una connexió espiritual amb el cosmos, i va ser l'encarregat de fer la revelació dels coneixements de Déu al primer home, Adam. 

Quan apareix de forma invertida, la carta ens alerta d'una poca confiança, de deslleialtats i riscos. 

15. L'arcàngel Metatron

Aquest arcàngel que fa d'intermediari entre les persones i la divinitat simbolitza la calma, l'amor i l'harmonia. És l'escriba de Déu i, per això, si ens apareix es relaciona amb l'aparició a les nostres vides d'un escrit molt rellevant, a banda de fer referència a algú creador, a l'empenta i la grandiositat que s'han arribat a aconseguir. La seva representació, en què apareix amb la mirada cap a un cantó, ens mostra un arcàngel amb els braços creuats i amb les extremitats inferiors i les ales ben obertes. Igualment, l'Ull diví es troba per damunt del cap de Metatron.

Si ens surt la carta del revés, això vol dir que tindrem algun conflicte vinculat amb l'ego, amb l'ús abusiu del poder i/o amb alguna mena de documentació.

16. L'arcàngel Amiel

Amiel apareix al Tarot dels Àngels resant amb els genolls flexionats, i simbolitza tot allò que és nou. Sempre que ens surt aquesta carta, podem esperar alguna mena de modificació a la nostra vida que comporti l'arribada de quelcom incert i innovador. Podria ser que s'emprenguessin nous periples, i cal que estiguis a punt per tal que et pugui arribar la llum que farà que netegis i renovis la teva aura.

En cas que l'arcàngel Amiel se't mostri de forma invertida, t'està alertant d'un increment de les pors cap a les coses desconegudes.

Els àngels

Dins del Tarot dels Àngels, les cartes que contenen la presència d'àngels contribueixen al desenvolupament de la nostra personalitat i de les nostres emocions  en companyia de la resta de persones, a banda de centrar els potencials interns que tens per tal d'assolir la il·luminació. Els consells que transmeten són ben profitosos, encara que en alguns casos les cartes siguin negatives.

17. Els àngels de la mort

Es tracta d'una carta que, quan fa la seva aparició, es vincula amb transformacions sobtades, que podrien comportar una cirurgia urgent, una ruptura sentimental o en alguns casos, fins i tot, la mort a nivell físic. Representada per un parell d'àngels que volen per damunt d'una tomba, si va de la mà dels àngels negatius implica alguna mena de relació amb la màgia negra. Sigui com sigui, els àngels t'estan conferint la benedicció de disposar d'una existència nova.

En cas que aparegui invertida, la carta dels àngels de la mort es relaciona amb alguna cosa que quedarà interrompuda i amb l'aparició a la teva vida d'algun conflicte que no t'esperes.

18. Els àngels de la batalla

Els àngels de la batalla es vinculen amb l'aparició de deslleialtats, batusses i problemes, i la seva figura té una connexió amb les pèrdues a nivell econòmic. Reconeixeràs la carta fàcilment perquè s'hi poden veure diversos àngels combatent entre si, i si et surt vigila molt amb la gent que t'envolta, perquè podria ser que tinguessis a prop algun adversari i/o algun parany. Sigui com sigui, els àngels de la batalla tenen una llum que t'ajudarà a la preparació i l'anticipació pel que fa als desenganys i a la pèrdua de la fortuna.

En posició invertida, els àngels de la batalla es vinculen amb les pèrdues de béns materials.

19. L'àngel Cupido

Es tracta del missatger diví que encarna la representació de l'amor més clàssica, i per això la seva funció és ocupar-se de la recepció i l'oferiment de l'amor. Al Tarot el trobem representat amb el seu arc, que no deixa de disparar, i si et surt durant la tirada de cartes et proporcionarà una benedicció amorosa. L'àngel Cupido, de fet, simbolitza l'arribada a la teva vida d'alguna unió sentimental i possiblement d'una unió matrimonial, i ens parla d'un període estable i feliç dins de la relació de parella. Si ja t'has unit en matrimoni a l'altra persona, la comprensió i les passions trobaran un punt àlgid.

En canvi, quan la carta apareix en posició invertida, es relaciona amb problemàtiques sentimentals, discussions de parella i enganys.

20. L'àngel solar

L'àngel solar ens comunica que tindrem pau a nivell espiritual, i ens parla també de la il·luminació per tal de poder fer el descobriment de la via de l'èxit. A la carta hi veiem un àngel que du el tors completament nu i que travessa l'astre rei. Pel que fa a l'àmbit de la salut, es vincula amb l'evolució i la plenitud; pel que fa a l'àmbit econòmic, es relaciona amb la decisió i les pretensions; i, finalment, pel que fa al terreny amorós connecta amb el benestar i l'altruisme. Si tens harmonia i serenitat a nivell espiritual, et serà molt fàcil teixir vincles socials de manera molt més plena.

Si ens apareix al revés, es relaciona amb l'anul·lació dels plans i també amb el fet d'estar en solitari.

21. L'àngel lunar

L'àngel lunar apareix com una criatura celestial que travessa la Lluna amb l'ajuda de les seves ales. Es tracta d'una carta que implica un estat mental desorientat, i ens aconsella que busquem l'elevació espiritual amb l'objectiu de deixar de banda un moment delicat i ple de sentiments i pensaments confusos. Si fem una introspecció dins nostre aconseguirem disposar d'una clarividència que ens permetrà resoldre els interrogants que ens emboiraven el cap. 

Si la trobem del revés, es relaciona amb diversos dubtes que apareixen per culpa de determinats miratges i també es vincula amb conflictes de tipus nerviós.

22. L'àngel de la malaltia

Dins del Tarot dels Àngels, aquesta carta anuncia un mal averany perquè ens alerta d'un desequilibri corporal i, en especial, ens avisa d'una desmotivació que pot acabar-nos fent entrar en un estat depressiu. L'àngel de la malaltia apareix representat a la carta com un àngel que es toca el front mentre s'esvaeix. Igualment, la carta fa que puguis esforçar-te per treballar per superar-te i per passar a l'acció i deixar enrere aquest estat de deixadesa i falta de motivació.

Quan se'ns apareix de forma invertida, fa referència a una incapacitat a l'hora de treballar en tot allò que caldria.

23. L'àngel del judici

L'àngel del judici està representat en forma d'àngel que toca una trompeta de grans dimensions. Marca el començament d'un període mental totalment nou, en què s'esdevé una persona amb una meticulositat molt més gran i una habilitat especialment sorprenent a l'hora d'aprendre coses noves. Mostra la teva capacitat de distingir entre les coses negatives i les positives, i resulta especialment significatiu perquè ens mostra la dotació de consciència de l'esperit. 

Del revés, l'àngel del judici ens indica que  tenim problemes a l'hora de fer una anàlisi d'allò que passa.

24. L'àngel de l'enveja

Representat a la carta com un àngel que baixa a tota velocitat, amb els braços creuats, es tracta d'un ésser celestial que es vincula amb sensacions dolentes com els recels o la cobejança. Ens insta a deixar enrere qualsevol sentiment nociu, perquè aquesta mena de sentiments t'apaguen la meravellosa llum que tens a l'interior i fan que et sigui impossible traçar vincles satisfactoris amb la resta de persones. 

Si apareix invertit, l'àngel de l'enveja ajuda a refermar les sensacions de negativitat d'una altra mena.

25. L'àngel de l'ascensió

Es tracta d'una carta que et diu que únicament aconseguiràs arribar al Regne del Cel si recorres als sentiments bons, al camí de la benevolència i als coneixements savis que dus a dins. Dins del Tarot dels Àngels aquesta carta t'anima a evolucionar tant a nivell espiritual com mental per tal que puguis ser una persona més bona. L'àngel de l'ascensió, de fet, simbolitza les ganes d'aconseguir una elevació a nivell espiritual, i apareix representat amb la figura d'un àngel que, a través d'unes escales, va pujant cap amunt.

En cas que la carta ens surti invertida, això adverteix que l'ascens quedarà interromput i que ens veurem abordats per sentiments que seran nocius.

tarot
L'àngel de l'ascensió simbolitza les ganes d'aconseguir una elevació a nivell espiritual | Horóscopo Mágico
 

26. L'àngel de l'amor masculí

Aquesta carta, on podem veure una figura masculina d'àngel, simbolitza l'aspecte emocional que domina a través del raonament, la ment que controla l'esperit. A nivell vital, de manera genèrica, el pragmatisme domina les passions, i això fa que triomfis. A nivell amorós, l'àngel de l'amor masculí et comunica que vindrà un període de la teva vida que estarà més liderat per les estratègies i la raó que no pas per allò que sents. 

Quan el veiem del revés, l'àngel de l'amor masculí es relaciona amb la fredor que contribueix a assolir un estat d'ensopiment.

27. L'àngel de l'amor femení

Contràriament a la carta que acabem de veure, en aquesta s'hi pot observar un ésser celestial amb una figura femenina i constitueix una representació del domini de tot allò que té a veure amb les emocions, perquè la regeix l'aigua com a element i Peixos com a zodíac. En concret, simbolitza el cantó més afable i fràgil de l'amor, una òptica plena de força i d'intimitat que contribueix a l'enteniment de les emocions amoroses. Si ens apareix, ens està avisant d'unions properes i del fet que, si som empàtics i altruistes, serem feliços.

En cas que a la tirada de cartes aparegui invertida, serà el símbol clar d'una manca de correspondència pel que fa a l'amor.

28. El grigori del poder material

Es tracta d'una carta que apareix simbolitzada amb la figura d'un dimoni que es troba al costat d'un cofre i que disposa de moltes joies i monedes. D'una banda, ens informa que a la nostra vida hi aniran a parar riqueses molt notables, que et faran submergir-te en l'abundància. De l'altra, però, fa referència a algú amb una ambició enorme que s'aferra de manera molt important a totes les coses materials  i que faria tot allò que fos necessari per sortir-se amb la seva.

Cal que vigilis perquè, en cas que el grigori del poder material se't mostri del revés, això vol dir que tindràs dificultats a nivell econòmic a causa d'una administració inadequada.

29. El grigori sexual

El grigori sexual és la carta per excel·lència que representa la passió i la sexualitat que envaeix la persona. La podràs reconèixer perquè hi apareix un dimoni amb les cames separades i, al bell mig de les seves cames, hi ha una donzella. La carta vol animar-te a deixar-te portar per les passions i també vol dir-te que, si recorres a la bellesa i a l'atracció que se t'ha concedit, podràs arribar a qualsevol lloc.

En cas que el grigori sexual surti del revés, però, les passions poden arribar a l'extrem de ser terribles.

30. La fada de l'amor

Si et fan una tirada de cartes i se't mostra una fada que toca dos enamorats amb la seva vareta màgica, et trobes al davant de la carta de la fada de l'amor, que compta amb la regència de Venus i, per això, simbolitza l'acompliment de l'amor i l'assoliment del benestar a nivell de parella. A més, la carta beneeix les parelles i les insta a gaudir de la seva unió sentimental i a consolidar-la.

De manera invertida, però, fa referència a ruptures que s'acosten i a frustracions sentimentals.

31. La fada de l'abundància

Una bona carta que t'insta a sentir satisfacció i a treure profit de tot allò que has aconseguit espiritualment i materialment. Hi veiem una fada que, amb una gerra farcida d'aliments i flors, vola per damunt d'un camp erm. La fada de l'abundància es relaciona amb l'atracció d'abundància a la nostra vida, així com amb una situació ben ferma i estable pel que fa a l'economia

Si ens apareix girada, la fada de l'abundància fa referència a una lluita molt important per tal d'aconseguir arribar a unes metes.

32. La fada del naixement

Quan t'apareix la fada del naixement en una tirada de cartes, a la teva vida hi arribarà una benedicció representada pel nadó que sosté aquesta fada amb barret de punxa. Es relaciona amb l'arribada d'una vida nova i amb les coses bones que viuràs gràcies a aquest fet. I això no només es vincula amb embarassos, sinó que també podria tenir relació amb l'inici d'un període vital totalment nou o amb la posada en marxa d'algun projecte estimulant. 

Invertida, però, la fada del naixement fa referència a les dificultats i les interrupcions pel que fa al desenvolupament.

33. El Paradís

El Paradís ens mostra un paisatge totalment fabulós, que fa una evocació del jardí de l'Edèn. Es relaciona amb la calma i el benestar de l'esperit, que contribueixen al fet de sentir-se bé. A nivell vital, indica l'inici d'un període marcat per l'estima i l'altruisme. Quant a l'àmbit creatiu, es vincula amb la fertilitat i, pel que fa a la salut, ens marca un camí planer. 

Quan apareix girada, però, fa referència a  l'anul·lació de coses que estaven planificades, i a un destí ple d'ombres.

34. El gnom del treball

Si et trobes al davant d'una carta amb un gnom que va carregat amb una pala, has de saber que es tracta d'una carta peculiar que resulta altament atractiva perquè ens parla de l'inici d'una feina nova o de l'obtenció dels fruits  d'un treball que t'ha costat molta suor. Es vincula amb la materialització dels desitjos i les expectatives que tenies en una cosa i, tot i que la cosa es pugui complicar a nivell laboral, la superació està assegurada.

D'altra banda, quan el gnom del treball ens apareix en posició invertida això es connecta amb l'arribada de dificultats serioses a nivell laboral.

35. El gnom entremaliat

La carta del gnom entremaliat, en què veiem una d'aquestes criatures que juga entre bolets, es vincula amb el fet de passar-ho bé i de tenir aficions. Ens convida a deixar de banda els problemes i els maldecaps, a animar-nos i posar-nos a punt per un nou període vital, en què la diversió estarà assegurada. Igualment, el gnom entremaliat ens encoratja a donar més importància als vincles que resulten útils i afectius.

En cas que aparegui invertit, però, aquest gnom indica que ets una persona propensa a quedar amb l'aigua al coll a causa dels maldecaps.

Els àngels negatius

A continuació, veurem les cartes que tenen alguna connotació nociva, com ara els enganys, la ira, la cobdícia, etc. Es tracta d'una mena de recull dels pecats capitals que du a terme aquest tarot per tal de transformar-los en recomanacions que puguin fer-te obrir els ulls i resultar ben profitoses.

36. Llucifer

Dins del Tarot dels Àngels, aquest àngel caigut que de seguida connectem amb el mal simbolitza l'egoisme i els fruits recollits de manera poc clara. Llucifer se'ns apareix aquí amb un trident, amb un posat totalment desafiador. Si te'l trobes en una tirada de cartes, vigila perquè podries veure't exposat o exposada a tota mena de paranys, deslleialtats, depravació a nivell sexual, temptacions, vicis i cobdícia.

Del revés, la carta de Llucifer remarca aquestes característiques nocives.

37. Abadon

Abadon es coneix amb el sobrenom de «príncep de les llagostes», i no és més que un titella mogut per Llucifer. Si a la teva tirada de cartes hi apareix una figura d'un àngel de foc que va cap avall, es tracta d'Abadon i la seva presència té relació amb la personalitat d'algú que no sap resistir a la temptació. Encara que la malícia no es troba al teu interior, tens propensió a anar cap al mal perquè et falta rigidesa. 

En cas que vegis la imatge d'Abadon del revés, això fa referència al  dur treball que dus a terme relacionat amb la superació. 

tarot
Encara que la malícia no es troba al teu interior, tens propensió a anar cap al mal perquè et falta rigidesa| Horóscopo Mágico
 

38. L'àngel Samael, vinculat amb les temptacions

La representació de Samael es fa en aquesta carta a través de la imatge d'un àngel que es troba estirat i que, al damunt de les cuixes, hi té una rata. L'àngel Samael es relaciona amb els individus a qui els vicis han aconseguit corrompre, i fa referència a la poca fermesa i a la poca fortalesa espiritual de la gent a l'hora de vèncer la temptació. A banda d'això, aquesta figura podria simbolitzar l'aparició a la teva vida d'alguna temptació important, o d'un conjunt de temptacions, que s'encarregaran de fer trontollar el teu equilibri vital.

Del revés, l'àngel Samael representa  la lluita personal per evitar sucumbir a les temptacions.

39. L'àngel Mastema, fetiller

Mastema simbolitza els poders màgics que s'utilitzen per fer el mal, els encanteris plens de sentiments negatius. Es tracta d'un àngel nociu que se'ns mostra amb una temible imatge, amb rajos que li surten de les mans i que fan que encengui un foc. Tot i que la interpretació del seu significat s'ha de fer conjuntament amb les altres cartes que tingui al voltant, les forces del Cel seran indispensables per aconseguir que els seus efectes perjudicials quedin bloquejats.

Invertit, l'àngel Mastema simbolitza tot allò que té a veure amb la màgia negra.

40. L'àngel Carniveau, príncep de les mosques

L'àngel Carniveau representa les forces del mal, i fa referència a un individu ressentit, negatiu i amb un gran odi al seu interior, que té molts números de deixar-se endur per les deslleialtats i la promiscuïtat. De la mateixa manera, es tracta d'un àngel que es pot vincular amb la irrupció a la nostra vida de problemes de salut, tant física com mental. El reconeixerem perquè al primer plànol de la carta hi trobem la imatge d'un àngel que es dedica a emetre rajos cap avall, i al fons hi sobresurt el rostre d'un llop temible, amb uns ulls inquietants de color vermell.

Si la carta surt girada, té relació amb les coses que aconseguim per poc temps i amb les creences supersticioses.

41. L'àngel Mammon, relacionat amb l'egoisme 

La carta de l'àngel Mammon ens mostra un ésser celestial negatiu, que no pot teixir vincles humans que resultin productius i que és totalment cobdiciós perquè abraça tot allò de valor que té, amb un posat d'avarícia. A més, fa referència a algú que s'ha vist superat per la corrupció i que pateix la temptació de tot allò que és valuós, com ara els diners. Si t'apareix aquest àngel, això t'indica que la teva existència està massa condicionada per tot allò que és material, i aquest fet es veu traduït en un caràcter ple de cobdícia

Invertit, Mammon representa tot allò que s'ha obtingut a causa de cedir a la temptació.

42. L'àngel rei de foc, Adrameleck

Si t'apareix la carta d'Adrameleck, això es vincula amb una gran inestabilitat que farà que el teu món trontolli, cosa que et farà sentir molt poca seguretat i, de manera inconscient, farà que emergeixi la teva pitjor part. La seva representació, a més, mostra com de forma amenaçadora l'àngel de foc cau de manera brusca cap al terra, i això va de la mà d'una sensació de nerviosisme i inquietud. 

En cas que la carta aparegui invertida, fa referència a noves problemàtiques que arribaran a la nostra vida, vinculades amb l'angoixa i l'estrès.

43. L'àngel Dubbiel, relacionat amb l'orgull

La carta de Dubbiel, representada per un àngel negatiu que es mou cap endavant i agafa una llança, es vincula amb l'arrogància. Et controlen uns impulsos immensos, i la manca de consciència i els capritxos dominen els teus moviments. Si t'apareix aquesta carta, els àngels t'estan mirant de fer arribar un missatge: és hora que tornis a ser humil per tal d'oferir la teva confiança de nou a la resta de la gent.

En cas que aquesta carta se't mostri invertida, això vol dir que pots superar qualsevol obstacle.

44. L'àngel Rimmon, vinculat a les tempestes i als llamps

En cas que et surti la carta de Rimmon, compte: al teu voltant, hi ha una aura carregada de negativitat que fa que et puguis accidentar més fàcilment, així com tenir més números de patir ruptures i desastres vinculats amb la natura i el clima. 

La representació gràfica de la carta està formada per un dimoni que apareix transmetent els seus rajos a les marees amb l'objectiu que es tornin més furioses, i ens parla de l'arribada d'una època convulsa tant per a la teva vida social com per a tu.

Quan ens apareix invertida, es relaciona amb ruptures temporals.

També et pot interessar...

  • La baralla espanyola al tarot: usos i significat
  • L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera
  • El consell més indicat per a cada signe de l'horòscop