Sonsoles Ónega al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco

La cara menys coneguda de Sonsoles Ónega: La seva vida, una caixa de sorpreses

Tot i que és una de les presentadora estrella de Mediaset, poc de sap de la vida de Sonsoles Ónega

És una de les cares més habituals de Mediaset, però poc o gens se sap de Sonsoles Ónega, la coneguda presentadora de 'Ya es mediodía'. La seva naturalitat i espontaneïtat a l'hora de parlar han provocat que la periodista hagi anat adquirint certa popularitat en els últims anys, fins a tal punt que el seu passat ja comença suscitar cert interès.

Fa gairebé dos anys, Sonsoles decidia separar-se de el que va ser el seu marit durant onze anys, Carlos Pardo. L'advocat i la periodista prenien aquesta dura decisió tot i tenir dos fills en comú, Yago i Gonzalo. Després d'aquest succés, la periodista es refugiava de ple en el seu treball, arribant fins i tot a presentar 'La casa fuerte', un dels realities estrella de la cadena.

Malgrat que la periodista no ens fa partícips de la seva vida personal, i que per aquest motiu es desceix si actualment té parella o no, la veritat és que a través de les seves xarxes socials fa públic el seu dia a dia i de les seves diverses aficions.

Els hobbys de Sonsoles Ónega

A més de treballar, la coneguda presentadora també té diverses aficions que intenta desenvolupar en les seves estones lliures, com ara la lectura. Per a Sonsoles no hi ha res millor al món que seure al sofà i llegir un bon llibre, cosa que ja ha manifestat en el seu compte d'Instagram. «A mal temps, bona lectura», sentenciava la presentadora al costat d'una imatge d'ella llegint un llibre. No obstant això, llegir no és l'única cosa que li agrada fer a la periodista. A més d'una bona lectora, Ónega també és bona 'escriptora i ja ha aconseguit triomfar amb llibres com: 'Mil besos prohibidos', 'Después del amor', 'Nosotras que lo quisimos todo', etc.

Les mascotes de la periodista també formen part del seu dia a dia. Fa tot just uns dies, la mateixa Sonsoles Ónega anunciava una nova reincorporació a la família després del Dia de Reis, amb un bonic posat a les seves xarxes socials, demostrant que les seves mascotes són una part molt important en el seu dia a dia.

Però no són tan sols els hobbys l'únic que completa el dia a dia de la periodista. Sonsoles també guarda una gran relació amb els seus companys de programa, com Alba Carrillo, Isabel Rábago o Marta López, amb qui no dubta a quedar fora dels platós de televisió. Tant és així, que fins i tot hi ha qui assegura que després del seu divorci, la periodista es va refugiar en els seus companys de programa i en la seva pròpia feina per superar la ruptura de qui probablement considera l'home de la seva vida.

Íntima amiga de Letizia Ortiz

No obstant això, el que més crida l'atenció en la vida de Sonsoles Ónega és la bona relació que manté amb la reina Letizia i de la qual ha presumit en reiterades ocasions. La presentadora i la dona del rei Felip es van conèixer a la CNN +, cadena per a la qual totes dues han treballat quan s'iniciaven en el món de la comunicació. Va ser justament en aquesta redacció quan es va forjar una gran relació entre les dues que encara conserven a dia d'avui, tot i pertànyer a cercles totalment diferents.

Encara que val a dir-ho: de moment encara no hem pogut veure cap fotografia de les dues compartint alguna anècdota, ni tampoc a Sonsoles entrevistant a la seva gran amiga. Sigui com sigui, la coneguda presentadora no només s'ha guanyat l'afecte i el respecte dels seus companys de treball, sinó també l'admiració del públic, que li dóna suport en cadascun dels seus projectes professionals.