URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Desenes de cotxes formen una cua al voral de la C-17 pensant que es tracta d'una sortida

Un camió avariat ha fet que molts conductors es confonguin, i formin una fila al seu darrere

Un cotxe en moviment a punt d'entrar al túnel de Ripoll que connecta amb Osona
La gravació va tenir lloc a la C-17, que connecta Barcelona amb el Ripollès | cedida

Situació inèdita la que han viscut diversos conductors en una de les carreteres més conegudes de Catalunya, la C-17, que connecta la ciutat de Barcelona amb el Ripollès. Tal com es pot veure en una gravació compartida a les xarxes socials, i que no ha tardat a fer-se viral, desenes de vehicles s'han vist atrapats en el que, aparentment, sembla una simple retenció, però el problema és que no aconseguien avançar de cap manera. 

Desenes de conductors, aturats rere un camió avariat a la C-17

El que més crida l'atenció és que els vehicles estiguin situats al voral de l'autovia, i que al capdavant hi ha un camió amb els intermitents posats, cosa que indica o bé una avaria, o és una simple advertència per evitar sinistres. La situació, que és més habitual del que ens podem pensar, provoca la rialla de l'autor del vídeo, i és que els cotxes aturats es pensen que estan a punt de sortir de l'autovia, quan en realitat no hi ha cap sortida. 

El conductor del camió aturat havia patit, efectivament, una simple avaria, però inexplicablement, un cop al voral, se li han anat sumant més i més cotxes al darrere, formant una cua surrealista. «A veure què fa la gent....», comença dient l'autor de la gravació, que automàticament comença a riure descontroladament. «HAHAHAH, que curts! Hòstia, i porten mitja hora, nen, mare meva!», arriba a afegir el conductor, alhora que els llança senyals acústics. 

Ironies i molta rialla a les xarxes socials

La gravació ha despertat tota mena de reaccions a les xarxes. De fet, la gravació fins i tot ha arribat a la coneguda plataforma virtual 'Reddit' amb un titular al·lucinant: «Idiotes amb cotxes». 


Comentaris

envia el comentari