Desmantellen una festa a Espanya amb desenes de persones sense mascareta ni distància

La policia va requisar també diverses substàncies il·legals

Cotxe i dos agents de la Policia Canària
Els convidats a la festa no duien mascareta ni respectaven la distància de seguretat | Gaceta del Meridiano

Els agents de la Policia Canària i de la Policia Local de Güímar (Santa Cruz de Tenerife) han desmantellat aquest cap de setmana una festa il·legal on no es respectaven les mesures de seguretat davant la Covid-19. Van ser identificades 78 persones, 15 de les quals menors d'edat. A més, els agents van requisar diverses substàncies il·legals

Incompliment de les normes preventives davant la Covid-19

Segons informa la Conselleria d'Administracions Públiques, Justícia i Seguretat del Govern de Canàries a través d'un comunicat, la festa es va dur a terme durant la tarda de divendres en una zona rural de la localitat de Güímar, propera al 'Barranco de Badajoz'. Van ser els veïns de la zona qui van alertar a la policia que s'estava celebrant una festa sense autorització, i amb sospites que hi podria haver menors i es podria estar consumint begudes alcohòliques i substàncies prohibides.

La Policia Local de Güímar va demanar la col·laboració del Cos General de la Policia Canària, que va desplaçar fins al lloc cinc efectius, tres d'uniforme i dos de paisà. Un cop els agents van accedir a l'interior de la finca, van comprovar que s'havia habilitat una pista de ball, una zona de begudes sense control per al seu servei i una zona vip. Aquesta constava de diversos recintes que per accedir-hi calia pagar una entrada d'entre 20 i 25 euros. Cap dels assistents duia posada la mascareta, ni es respectava la distància de seguretat. 

En l'operatiu policial es va aixecar un acte d'infracció al promotor de la festa per incompliment de les normes preventives davant la Covid-19, així com tres més per infraccions greus a la normativa en matèria d'espectacles públics i activitats classificades de Canàries

El Cos General de la Policia Canària recorda a la ciutadania la necessitat de seguir les pautes de seguretat i prevenció davant la Covid-19, que van ser actualitzades el passat 3 d'agost pel Govern de Canàries i que, entre altres mesures, estableix que totes les persones majors de 6 anys queden obligades a l'ús de la mascareta, amb algunes excepcions. 


Comentaris

envia el comentari