ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

El desorbitat preu que han pagat uns clients d'un bar per un esmorzar a Madrid

No és la primera vegada que aquest establiment està acusat de tenir preus abusius

Imatge d'una cafeteria durant l'esmorzar
No és la primera vegada que aquest establiment està acusat de tenir preus abusius | Catalunya Diari

Les xarxes socials tenen molts més usos que els que es coneixen generalment. A banda de compartir la nostra vida personal, també podem conèixer gent, seguir l'actualitat o, fins i tot, denunciar alguns fets que ens semblin injustos. Per aquest mateix motiu, una queixa s'ha fet viral a Twitter: Un tiquet d'un esmorzar amb un preu abusiu.

Han estat un total de 19 euros els que ha hagut de pagar un client per un esmorzar d'allò més simple. Per ser més exactes, el lloc on ha patit aquest 'atracament a mà armada' ha estat a un dels bars més mítics de Madrid: El Brillante, a tocar d'Atocha. 

9 euros per dos sucs de taronja

El que ha indignat al client no han estat els diners que ha hagut de pagar, sinó pels productes pels quals ha pagat aquest elevat preu. En concret, ha pagat per dos sucs de taronja9 euros — 4,5 euros cadascun —, i 10 euros per dos «esmorzars» — 5 euros per cap — dels quals no en sabem el contingut, però podem imaginar que no eren gaire contundents.

Segons ha publicat 'ElCaso', Fran Hernández és el jove que s'ha sentit estafat per aquest elevat preu, i ho ha compartit per Twitter amb una fotografia del tiquet. «Avui, en llocs als quals no tornar a Madrid, El Brillante a Atocha», assegurava.

Entre els comentaris d'aquesta publicació, la qual s'ha fet viral, s'hi han arreplegat moltes altres persones que asseguraven que també havien patit l'abús de preu per part d'aquest mateix establiment.


Comentaris

envia el comentari