Logo de 'Supervivientes'

'Supervivientes' penja d'un fil: El detall que ho demostra

El 'reality' podria tenir les hores contades

Pràcticament tots els programes de televisió s'estan veient  afectats  de manera molt seriosa pel coronavirus. La gran majoria, i per no dir tots, estan sense públic, la qual cosa provoca una sensació molt estranya a l'espectador, ni aplaudiments, ni murmuris, res, un ressò molt profund.

'El Chiringuito de Jugones' ha patit aquestes conseqüències, ja que sense actualitat esportiva han decidit abaixar la persiana per uns dies. Aquests programes han pres aquesta decisió per a evitar continuar propagant el coronavirus. En canvi existeixen altres formats que fins i tot han decidit parar per uns dies, ja que els és impossible fer la seva feina d'aquesta manera. Ara els dubtes arriben amb el programa de 'Supervivientes'.

És molt probable que la productora, amb el suport de la cadena de Paolo Vasile, decideixi canviar les normes del programa i comunicar als concursants el que està passant a Espanya. De fet, alguns membres importants de Mediaset estan valorant la possibilitat de suspendre temporalment el 'reality', ja que existeix un cert risc de contagi amb els concursants expulsats que arriben a Espanya.

El mal moral que podrien patir els concursants

El cas de Bea, l'última expulsada, n'és un exemple. Aquesta ha hagut de pujar a un avió, compartit per moltes persones que desconeixen si tenen o no el virus, però a més, el desconcert en arribar ha de ser brutal, perquè com li dius a una persona que ha estat allunyada un mes de la seva família que no els pots abraçar, ni tocar. Un mal moral important.

Jorge Javier Vázquez ha volgut ajudar la jove a entendre el que estava passant i per això li ha explicat la situació. En concret, li ha dit que  Espanya està vivint uns moments molt complicats amb l'arribada d'un virus  contagiós  que es passa a través del contacte físic entre persones. Desconcert total per a la jove, que només volia abraçar als seus éssers estimats.

Possibilitat real de cancel·lació del programa

Sembla que amb el que va passar ahir la possibilitat que 'Supervivientes' deixi d'emetre's és real, ja que estem davant d'una  situació molt anòmala i que per desgràcia que va a més. Fa unes setmanes era pràcticament una bogeria pensar que es farien programes sense públic, en canvi avui ja s'estan fins cancel·lant. El que avui pugui semblar una bogeria, demà podria ser una realitat.

DE fet, existeixen més motius pels quals 'Supervivientes' pot suspendre's, i és que els concursants que van arribant a terres espanyoles, vénen amb unes condicions desfavorables, mal alimentats, amb una mitjana de 10 quilos menys, i amb un estat físic molt fatigat i feble. En aquesta situació, en cas de contagiar-se del virus, podria ser especialment perillós per als seus organismes tan poc nodrits.