Un home va ser detingut aquest cap de setmana després d'haver colpejat agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detingut a Tarragona després de colpejar agents de la Guàrdia Urbana

L'home, de 31 anys, va ser reduït i finalment detingut | El van traslladar a l'hospital, on va voler autolesionar-se abans que els metges el poguessin explorar

Un home de 31 anys va ser detingut aquest cap de setmana després d'haver colpejat agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, al voltant de les 04.15 hores. L'home passejava pel carrer Gasòmetre amb una ampolla de vi a la mà i cridant de forma inintel·ligible. L'individu es va resistir a l'escorcoll, anava indocumentat i per impedir la tasca dels agents va donar cops i puntades de peu. Després de ser reduït va ser traslladat a l'hospital, on va intentar autolesionar-se. 

Detingut al carrer Gasòmetre per atemptat als agents de l'autoritat

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. L'individu passejava pel carrer Gasòmetre la matinada de dissabte a diumenge amb una ampolla de vi a la mà i ulleres de sol. A més, cridava de forma inintel·ligible. 

Un cotxe de la Guàrdia Urbana es va dirigir a l'home i, amb el suport d'una segona patrulla logotipada, van requerir-li la documentació. L'individu es mostrava molt alterat i va dir que anava indocumentat. També es va resistir a l'escorcoll i va començar a forcejar per impedir la tasca dels agents, donant cops i puntades de peu. 

El detingut s'intenta autolesionar a l'hospital

Els agents van poder reduir finalment l'individu i, tot seguit, detenir-lo. Va ser traslladat a l'hospital per realitzar l'habitual reconeixement mèdic, on el detingut va intentar autolesionar-se.  Els metges no van poder fer-li la pertinent exploració, ja que el detingut va continuar mostrant-se agressiu. 

També et pot interessar: