Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca

Detenen l'amant de la dona de Josep Maria Mainat

L'home ha estat arrestat aquest matí pels Mossos d'Esquadra a la casa que Mainat i la seva dona tenen al barri barceloní d'Horta

Nou episodi en el cas Mainat. Els Mossos d'Esquadra han arrestat aquest divendres, 2 d'octubre, un home per violència de gènere i una dona per furt al mateix domicili de Mainat. Segons avança 'El Nacional', els fets han tingut lloc a la mateixa casa de Mainat, al barri d'Horta de Barcelona, durant aquest matí. 

El cantant s'ha traslladat a viure a la seva segona residència a Canet de Mar amb els seus dos fills. Ho va fer, de fet, quan Angela Dobrowolski, la seva dona, va intentar-lo assassinar durant la nit de Sant Joan.

Instants abans, la periodista Laura Fa, davant la porta de la casa de Josep Maria Mainat, ha relatat que el presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa que va suposar la detenció immediata de la seva dona no seria el primer perpetrat per Angela Dobrowolski.

Tres denúncies amb anterioritat al 'cas'

Tal com ha relatat la periodista de 'Sálvame', ja hi ha tres denúncies des de les dues parts, ja que en una ocasió Josep Maria va denunciar Angela perquè «suposadament el va empentar per les escales» una vegada, i un segon cop hauria agredit un membre de l'equip de seguretat que treballa a la casa en un intent d'entrar. L'altra denúncia, la tercera, estaria, segons Fa, relacionada amb la resta de la família.

Paral·lelament, el fill del director de Gestmusic, Pol Mainat, ha trencat el seu silenci avui a través d'un comunicat a 'Sálvame' assegurant que «són moltes les coses que han passat en l'últim any i moltes han estat terribles». En un missatge llegit per Jorge Javier Vázquez, el fill de Josep Maria Mainat i Rosa Maria Sardà prossegueix per explicar: «Em faria molta vergonya explicar-les en públic i desitjaria que mai sortissin a la llum».

La revelació de la notícia en primícia sobre el cas Mainat tenia lloc a inicis d'aquesta setmana, quan els mitjans van explicar que la dona de l'empresari va intentar matar-lo perquè no la tragués de l'herencia, subministrant-li una dosi d'insulina que el va deixar en coma.