Un home disparant des del balcó durant els aplaudiments de les huit en Finestrat

Detingut a Alacant per disparar des del balcó durant l'aplaudiment als sanitaris

L'acusat va realitzar fins a una dotzena de trets per motius encara desconeguts

Un home ha sigut detingut per  disparar des del seu balcó en la Cala de Finestrat, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), durant els aplaudiments  diaris de les huit en homenatge al personal sanitari que lluita contra la pandèmia del coronavirus.

Segons han informat fonts de la investigació, l'arrestat, un home de nacionalitat búlgara que viu des de fa molts anys en la Cala de Finestrat, ha disparat  fins a dotze voltes a l'aire.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i no ha transcendit si l'arma és real o de fogueig, encara que en tot cas pareix que no hi ha hagut danys personals.

L'home ha disparat des d'un balcó de la quarta planta d'un edifici  situat en l'avinguda de la Marina Baixa de la Cala de Finestrat, al costat de la costa i molt pròxima a la localitat turística de Benidorm.

L'escena ha sigut gravada en un vídeo que circula per xarxes socials. En les imàtgens gravades des d'una casa, situada a una altura superior, s'aprecia de lluny un home disparant i s'arriben a vore les flamerades de foc de l'arma en el moment de les detonacions.