Dolors Bassa, a la seva sortida de la presó el primer dia que se li va aplicar l'article 100.2.

La germana de Dolors Bassa: «No sabia que també tenim l'enemic a casa»

La diputada d’ERC lamenta que no hagin autoritzat que els presos independentistes facin el confinament fora de la presó

La diputada d’ERC Montse Bassa ha criticat la decisió de les juntes de tractament de les presons, que han desautoritzat que els presos independentistes —entre els quals la seva germana, l’exconsellera de Treball i Afers Socials, Dolors Bassa— es confinin a casa mentre duri la pandèmia. «Tenia ja el full signat i la mare avisada, i havia de sortir ahir», ha comentat en una piulada a Twitter. «Que tenim l’enemic a Madrid ja ho sabia. El que no sabia és que també el tenim a casa», ha etzibat Bassa, que també és diputada d'ERC a Madrid:

El fill de Dolors Bassa, també molt indignat

No ha estat l'única familiar de Dolors Bassa en mostrar públicament la seva indignació per la decisió. Bep Surroca és el fill de l'exconsellera de Treball i Afers Socials i ha reaccionat de manera molt contundent:

El Tribunal Suprem va avisar dimarts les presons catalanes que deixar que els líders independentistes passin el confinament a casa podia ser un delicte de prevaricació. Aquest dijous, dia 2 d'abril, les  juntes de tractament de les presons de Puig de les Basses, Lledoners i Mas d'Enric han resolt que els presos per l'1-O no poden passar el confinament als seus domicilis.