Detenen un jove de Calafell per amenaçar amb un ganivet a una dona al Vendrell

Els fets van tenir lloc a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders

Els Mossos d'Esquadra van detenir fa uns dies un jove de vint anys, veí de Calafell, que havia amenaçat una dona a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders, segons informa el 'Diari de Tarragona'. Els fets van tenir lloc a mitja tarda,  quan els vigilants de seguretat de l'estació de Renfe van sentir els crits d'una dona que provenien del pas subterrani que hi ha entre les diferents vies del tren

Els dos vigilants van entrar al pas inferior per diferents accessos.  Quan el jove va veure un dels vigilants que apareixia per les escales va començar a córrer en direcció oposada, i allà va ser interceptat per l'altre vigilant, que el va reduir i emmanillar. En aquell moment, el noi ja havia llençat el ganivet a terra. Els vigilants van traslladar el jove a una zona segura i allà van esperar l'arribada dels Mossos d'Esquadra. Segons apunta el diari, el noi anava amenaçant de mort gent que es creuava.

Segons els Mossos d'Esquadra, el jove, de vint anys i veí de Calafell, ja ha estat detingut en anteriors ocasions, a llocs com Vilanova i la Geltrú, Barcelona, el Vendrell o Cubelles.  Quan va ser detingut a l'estació de Sant Vicenç de Calders portava a sobre unes tenalles, un tornavís i uns guants, a més del ganivet que havia llençat a terra. Després de passar a disposició judicial va ser deixat en llibertat amb càrrecs.

Detinguts per fer 24 robatoris a l'interior de vehicles

També la setmana passada, els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones a Tarragona i la Canonja que havien fet 24 robatoris a l'interior de vehicles a la Canonja i Bonavista. Els homes feien servir el mateix 'modus operandi' per fer els robatoris, trencaven el vidre petit dels vehicles i furtaven diversos objectes del seu interior, com ulleres de sol, telèfons mòbils o diners en efectiu. Tot i tenir diversos antecedents contra el patrimoni, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.