Foto del control dels Mossos a Sarral.

Detenen un home a Torredembarra per violència domèstica

Els fets van tenir lloc el passat dimarts, 1 de gener

Aquest dimarts, 1 de gener, dia de Cap d'Any, a falta de quatre minuts per un quart d'una del migdia, efectius de la Policia Local de Torredembarravan detenir un veí d’Altafulla per un presumpte delicte de violència en l’àmbit de la llar. Els fets es van produir just després que es rebés una trucada del telèfon d'emergències, el 112, alertant de la situació.

Un detingut per violència domèstica al barri dels Munts de Torredembarra

Tot plegat va tenir lloc al barri dels Munts, en concret al carrer del Xiprer. Una trucada al 112, doncs, informava que en un habitatge d'aquesta via del barri dels Munts s'estava produint una forta discussió.  El 112 va derivar aquest servei, com indica el protocol habitual en aquests casos, a la Policia Local de Torredembarra que, en tenir constància de l'avís, es va mobilitzar.

Tot just en desplaçar-se la patrulla al lloc indicat, els agents de la Policia Local torrenca  van poder comprovar que a dins de l’habitatge hi havia signes evident d’una forta discussió i que l’estat d’alteració de l’home era molt elevat. Per aquest motiu, fins al carrer del Xiprer es van haver de desplaçar fins a tres dotacions policials

L'home, detingut; la víctima, atesa al CAP de la Torre

Pel que fa a la víctima, va ser atesa per una dotació sanitària desplaçada al lloc per la seva valoració. Just després, els professionals del SEM van decidir derivar-la, per practicar-li una atenció mèdica més en profunditat, al CAP de Torredembarra.

Segons ha informat la Policia Local de la Torre, el detingut no tenia antecedents policials i, així mateix, la víctima no havia presentat mai cap denúncia. Un cop finalitzades les diligències policials, la persona detinguda va ser posada a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia del Vendrell.

La violència domèstica, una xacra que ja ha deixat una víctima mortal aquest 2019

El problema de la violència domèstica i, en especial, la violència masclista, és una de les xacres que es miren de combatre des de fa anys però que segueixen deixant víctimes. La darrera, la primera d'aquest 2019, a la localitat de Laredo, a Cantàbria.