Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria

Les dues persones detingudes pels aldarulls a casa de Josep Maria Mainat queden en llibertat

La dona va ser arrestada per un delicte de furt lleu, mentre que l'home va agredir-la, per la qual cosa també va ser detingut

L'home i la dona que van ser detinguts el passat divendres a casa del productor català i excantant de la Trinca Josep Maria Mainat han quedat el llibertat després de passar a disposició judicial aquest cap de setmana. La dona, que va declarar ahir dissabte al jutjat, va ser detinguda per un presumpte delicte de furt lleu. El jutge, per la seva banda, indicarà la data del judici pròximament.

L'home, però, ha declarat avui. Va ser arrestat per una presumpta agressió a la seva exparella, la dona amb accent d'Europa de l'Est que va aparèixer en les imatges que es van difondre a Telecinco davant la porta de casa de Mainat, qui és l'altra persona detinguda. Paral·lelament, l'acusat, que respon al nom de Gabriel, l'escort que mencionava la dona aquesta setmana, increpant-lo per a recuperar les seves coses, té dues causes obertes més per violència masclista dels anys 2018 i 2019. A més, s'ha acollit al seu dret a no declarar i la causa ha quedat oberta per un delicte de maltractament.