Les dues persones detingudes pels aldarulls a casa de Josep Maria Mainat queden en llibertat

La dona va ser arrestada per un delicte de furt lleu, mentre que l'home va agredir-la, per la qual cosa també va ser detingut

Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria
El cas de Josep Maria Mainat està sent una de les notícies més impactants d'aquesta setmana | GTRES

L'home i la dona que van ser detinguts el passat divendres a casa del productor català i excantant de la Trinca Josep Maria Mainat han quedat el llibertat després de passar a disposició judicial aquest cap de setmana. La dona, que va declarar ahir dissabte al jutjat, va ser detinguda per un presumpte delicte de furt lleu. El jutge, per la seva banda, indicarà la data del judici pròximament.

L'home, però, ha declarat avui. Va ser arrestat per una presumpta agressió a la seva exparella, la dona amb accent d'Europa de l'Est que va aparèixer en les imatges que es van difondre a Telecinco davant la porta de casa de Mainat, qui és l'altra persona detinguda. Paral·lelament, l'acusat, que respon al nom de Gabriel, l'escort que mencionava la dona aquesta setmana, increpant-lo per a recuperar les seves coses, té dues causes obertes més per violència masclista dels anys 2018 i 2019. A més, s'ha acollit al seu dret a no declarar i la causa ha quedat oberta per un delicte de maltractament. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari